Anaalisuihkut

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

9 tuotetta

Missä anaalisuihkua tarvitaan?

Anaalisuihkut ovat seksileluja, joilla huuhdellaan peräsuoli ennen anaaliyhdyntää. Monissa anaalisuihkuissa on seksilelujen tapaan kiihottavia ominaisuuksia. Tärkein ominaisuus on peräsuolen täydellinen tyhjennys normaalin ulostamisen jälkeen, jolloin sinne saattaa jäädä kakkakikkare tai parikin. Valikoimistamme saatavilla anaalisuihkuilla voit suorittaa peräsuolihuuhtelun vaivattomasti ja nopeasti. Vesisuihkuilla saat peräsuolen tyhjentämisen lisäksi nautinnollisen tunteen käyttämällä kehonlämpöistä vettä.       

Oikean anaalisuihkun valitseminen

Anaaliseksiin tarkoitettuja anaalisuihkuja on valikoimissamme monenlaisia – meiltä löydät mallit niin leikkisään, anaalia hyväilevään takapuolen puhdistamiseen kuin myös tosikoille, joille pelkkä anaalipesu on riittävä toimenpide. Muista kuitenkin käyttää runsaasti liukuvoidetta anaalipesun yhteydessä. Emme suosittele apteekista saatavaa pikaperäruisketta anaalisuihkun korvaajana, koska usein käytettynä ne aiheuttavat peräsuolen ärsyyntymistä. Niiden pääasiallinen käyttötarkoitus on ummetuksen hoito.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Voinko harrastaa normaalia vaginayhdyntää anaalisuihkulla puhdistetun anaaliyhdynnän jälkeen?
A: Emme suosittele, että hyppäät B-rapussa käynnin jälkeen suoraan A-rappuun kulkematta pesun kautta. Hyvä hygienia on tärkeää ja intiimialueiden huolellinen pesu kaiken A ja O. 

Q: Eli anaaliyhdyntääkö ei voi harrastaa ilman anaalipesua?
A: Käytännöllisesti katsoen ymmärsit oikein. Anaalin huolellinen pesu anaalisuihkulla on äärimmäisen tärkeä toimenpide hygieenisen ja "tahrattoman" kanssakäymisen varmistamiseksi. Mikäli leikit dildojen tai anaalitappien kanssa ja vieläpä yksin, ei anaalin hygienialla liene kovin suurta merkitystä. Muistathan kuitenkin pestä seksivälineet huolellisesti käytön jäkeen.

Q: Voinko käyttää anaalipesuun järvivettä?
A: Tätä emme suosittele. järvi- ja merivedessä on paljon bakteereja, jotka saattavat olla vaarallisia ja aiheuttaa ärtymystä suolessasi. Myös monilta kesämökeiltä tuttua kaivovettä voi käyttää, mikäli sitä käytetään normaalin juomaveden tavoin. Suosittelemme vain hanasta saatavaa puhdasta juomavettä. Hätätilanteissa kannattaa käyttää myös kaupoista saatavaa, pulloissa myytävää juomavettä.