Pepputuotteet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 105 yhteensä

Pepputuotteet ja anaalitapit

Peppuseksi eli anaaliseksi on suosittua niin miehillä kuin naisillakin. Kuten kaikki tietävät, peräaukossa ja anaalialueella on valtava määrä hermoja, jotka suoraan vaikuttavat seksuaalisuuteesi. Anaalialueiden kiihottaminen tuo seksielämääsi uudenlaista virikettä. Mallistomme välineillä saat anaali- ja peppuseksistä kaiken irti. Kokeile – tilaa jo tänään!

Eturauhaskiihottimet

Laadukkaat ja anatomisesti muotoillut miesten eturauhaskiihottimet saavat aikaan ennenkokemattomia orgasmeja. Täydellinen muotoilu takaa sen, että miehen prostata- ja anaalialueilla sykkivät hermot saavat rautaisannoksen täydellistä tyydytystä. Sinun ei tarvitse edes koskea penikseesi ja laukeamisesi on taattua. 

Anustapit ja anaalisauvat

Laaja valikoimamme käsittää anaalitapit ja anussauvat jokaiseen makuun. On mahtipontisen isoja ja pienempiä malleja aloittelijoille. Suosittelemme että aloitat uuden harrastuksen pienellä anustapilla, siirtyen aina ns. ammattilaistappeihin. Yksi kokeilemisen arvoinen juttu on anaalitappi naisen peräaukossa yhdynnän aikana. Anustapin liike peräsuolessa tuntuu myös miehen peniksessä. Muhkea anustappi saa myös emättimen tuntumaan tiukemmalta.

Anaalisuihkut

Loistava apu peräsuolen tyhjentämiseksi ennen peppu- ja anaaliseksiä. Anaalisuihkun avulla saat kehosi tuntemaan uusia kiihottavia väristyksiä. Mallistomme käsittää malleja jotka kytketään suihkuletkuun ja vedellä täytettävät mallit joissa käsin pumppaamalla saadaan suihku aikaiseksi. Anaalisuihkua voit käyttää myös vaginassa, mutta tällöin tulee muistaa hygieenisyys.

Anaalihelmet ja -kuulat

Anaalihelmet eli anaalikuulat stimuloivat anuksen sulkijalihasta. Anaalihelmiä on erikokoisia, ja niissä on kaksi tai useampia palloja. Anaalihelmiä on myös erikokoisia ja mallisia. Anaalikuulien ulosveto laukeamisen hetkellä, tutkitusti vahvistaa orgasmin voimakkuutta. Voit laittaa anaalihelmet peräaukkoosi yksitellen tai kaikki kerrallaan. Muista käyttää liukuvoidetta kaikkien peppu- ja anaalituotteiden yhteydessä.