Penisrenkaat

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 43 yhteensä

Penisrenkaan käyttöohjeet lyhyesti

Penisrengas on suunniteltu pidentämään erektiota rajoittamalla veren virtausta pois peniksestä, saaden peniksen tuntumaan muhkealta ja ihon kiristyessä oikealta seksityökalulta – tämä tuntuu monista miehistä tietysti hyvältä! Penisrenkaalla aiheuttaa veren virtauksen lievää heikkenemistä turvallisella ja luonnonmukaisella tavalla. Peniksestä tulee jämäkkä ja erektiosta pitkäkestoinen. Penisrenkaita on eri kokoisia kuten autonrenkaitakin, joten löydät valikoimistamme sopivan juuri sinun meisseliisi ja käyttötarkoituksiisi. Mikäli hankit penisrenkaan erektiohäiriöiden takia, voit kokeilla pintaverenkiertoa edistävää, vibraattorilla varustettua penisrengasta. Jos tästäkään et löydä apua vaivaasi – mitä toki ihmettelemme – niin sinun tulee kääntyä lääkärin puoleen.

Miten asennan penisrenkaan heppini varteen?

Penisrengasta käytetään suoraan peniksen varressa kivespussien edessä. Toiset miehet pitävät enemmän, malleista jotka sujautetaan peniksen tyveen kivespussien taakse. Tämä on tietysti makukysymys, ja suosittelemmekin kokeilemaan molempia vaihtoehtoja. Penisrenkaat ovat niin edullinen hankinta, että parhaiten pääset jyvälle omista mieltymyksistä kokeilemalla molempia asennustapoja. Penisrenkaan asennusta voit helpottaa liukuvoiteella ja peniksen ollessa ns. orastavassa erektio vaiheessa. Vinkkimme sinulle on, että ajelet häpykarvat peniksen juurialueelta pois. Karvattomalle alueelle penisrenkaan paikoilleen sujautus on helppoa. Mikään ei ole kiusallisempaa kuin karvojen väliin jääminen penisrenkaan asennusvaiheessa tai yhtäkkinen karvoista aiheutuva hiertymä yhdynnän tai masturboinnin aikana. 

Kuinka kauan voin pitää penisrengasta turvallisesti?

Ehdoton suosituksemme on, että pidät penisrengasta alkuun paikallaan noin 20–30 minuuttia. Penisrengasta voi pitää myös pidempään, mikäli se tuntuu hyvältä, eikä ahdista liikaa verenkiertoasi. Mikäli peniksesi muuttuu tummanpunaiseksi tai alkaa tuntua kylmältä, on verenkiertosi jo liian rajoittunutta. Penistä kannattaa tarkkailla muutenkin erilaisten ja kokoisten penisrenkaiden käytön yhteydessä. Vinkkimme on, että kuivaharjoittelu kannattaa aina. Kylän kovinkin panomies harjoittelee ja treenaa rauhallisesti tutustuen välineisiin. Oppimalla tuotteen salat saat siitä parhaiten iloa irti, joko yksin tai partnerisi kanssa.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Penisrenkaani on niin tiukka että se jäi jumiiin. Mitä teen?
A: Tärkeintä on rentoutua ja antaa erektion laskeutua. MIkäli peniksesi vain seisoo ja seisoo, niin lorauta peniksesi päälle jääkylmää vettä, niin johan alkaa tapahtua. Äärimmäisessä hätätilanteessa voit käyttää vaikka Fiskarsin saksia – mutta varovasti, sillä pienikin lipsahdus tekee taatusti kipeää.

Q: Mitä penisrengasta suosittelette aloittelijalle?
A: Harrastuksen alussa kannattaa hankkia säädettävä tai silikoninen ja hyvin venyvä penisrengas. Kokemuksen karttuessa ja harrastuksen edetessä voit siirtyä varovaisuutta noudattaen metallisiin malleihin.

Q: Miten penisrenkaat kestävät jatkuvaa käyttöä?
A: Kaikki edustamamme penisrenkaat on suunniteltu pitkäikäisiksi ja tehokkaaseen käyttöön. Suosittelemme kuitenkin, että penisrenkaita hankitaan yöpöydän laatikkoon useampia. Penisrenkaita säännöllisesti kierrättäen jatketaan sen yksittäisen penisrenkaan käyttöikää.