Penisrenkaat vibralla

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 25 yhteensä

Vibraattorilla varustetun penisrenkaan käyttötarkoitus

Perinteinen penisrengas antaa sinulle voimakkaamman ja täyteläisemmän erektion. Kun penisrengas on varustettu vibraattorilla, tuotat mielihyvää myös partnerillesi. Naisen klitoris saa voimakasta lisästimulaatiota heti yhdynnän alusta alkaen. Tarjolla olevasta mallistostamme löydät malleja, joissa on yksi tai useampi säädettävä vibraattori, joilla voit säätää stimulaation voimakkuutta aina oman tai partnerisi toiveiden mukaisesti. Pitkän yhdynnän matkoille lähtijöiden on syytä muistaa, että penisrengasta ei saa pitää peniksen juuressa liian pitkä aikaa: suositeltu maksimiaika on noin 20–30 minuuttia.

Miten asennan penisrenkaan paikoilleen?

Penisrengas asetetaan varovasti peniksen tyveen, eli juureen. Rengas voidaan asettaa paikoilleen peniksen lepotilassa tai peniksen ollessa täydessä tanassa. Tämä on makuasia, jonka opit käytännön kautta ja valitset sen mukaan kumpi sopii juuri sinulle. Penisrenkaan kanssa tulee käyttää runsaasti liukuvoidetta, joka tekee asennuksesta miellyttävää ja helppoa. Penisrenkaan saat helpoimmin pois yhdynnän jälkeen, kun peniksesi on jälleen alkanut palautua lepotilaan. Motorisoiduissa penisrenkaissa vibraattorin mekaaninen voima ja värinä saattaa helpottaa renkaan penikseen juureen pujottamista ja pois ottamista.

Kenelle penisrengas vibraattorilla sitten sopii?

Ehdottomasti kokeilunhaluisille pariskunnille. Monesti motorisoitu penisrengas on nuorenparin ensimmäinen valinta yhteiseksi seksileluksi. Käyttö on helppoa, sillä penisrengas pujotetaan peniksen juureen ja käynnistetään moottori. Laite tekee työtä itsestään, käsin koskematta, tuottaen mielihyvää ja nautintoa kummallekin. Penisrengas vibraattorilla on loistava, pienikokoinen ja lähes huomaamaton seksilelu myös varttuneemmille pariskunnille. 

Asiakkaamme kysyvät

Q: Miksi valitsisin penisrenkaan vibraattorilla tavallisen sijaan?
A: Kiihottavasti värisevä penisrengas tuo paljon tyydytystä parisuhteen molemmille osapuolille. Värinä hyväilee peniksen vartta samanaikaisesti, kun se stimuloi naisen klitorista.

Q: Mitä jos naiseni ei pidäkään värisevästä penisrenkaasta?
A: Ei hätää. Voit aina kääntää penisrenkaan niin, että vibraattori on kivespussejasi kohden ja sinä saat miellyttävän stimulaation.

Q: Auttaako motorisoitu penisrengas erektiohäiriöön?
A: Vibraattorilla varustetun penisrenkaan on todettu piristävän peniksen pintaverenkiertoa. Tällä on suuri vaikutus myös erektioon, joten penisrenkaasta lähtevä värinä todellakin saattaa auttaa sinua saamaan muhkean ja pitkäkestoisen erektion.