Penisporat & muut

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

12 tuotetta

Penisporaus ja -tulppaus on uutuusfetissi

Penisporaus se on kovien jätkien hommaa! Maailmalla kovaa tahtia suosiota nostava puuha ei ole sitä perinteistä porausta, vaan peniksen hyväilyä sen sisäpuolelta hellimällä virtsaputkea penisporalla. Kuulostaako hyvältä? Netin viidakoissa tulee vastaan jänniä asioita, jotka eivät ole saaneet palstatilaa valtamedioissa tai alan toimijoiden julkaisuissa. Ehkä yksi jännittävimmissä ja samalla mielenkiintoisimmista jutuista on penisporaus tai pippeliporaus. Englanninkielinen termi aiheelle on Penis Stick tai Penis Plug. PenisPlugin käyttö on juuri sitä mitä mielikuvituksesi paljastaa tätä luettuasi. Noin 14 senttinen penisporanterä työnnetään virtsaputkeen sisälle. Tuote on tällä hetkellä uusinta uutta ja penisporan käyttö lisääntyy ympäri maailman.

Oikein ja ennen kaikkea oikeilla välineillä suoritettuna penisporaus tuntuu varsin mukavalta! Penisporat on valmistettu hygieenisistä materiaaleista kuten silikonista tai metallista, ja niiden pintamateriaali hyväilee virtsaputkeasi sallien aivan uudenlaiset hyvänolontuntemukset.

Jos satsi meinaa lennellä minne sattuu, penisporalla tai -tapilla saat pidettyä lastin sisälläsi ja valutettua sen pikkuhiljaa ulos. Näin siemennesteen pois pääsyä hidastamalla vahvistat orgasmiasi monin verroin!

Porien ja tulppien käyttö

Muistathan, että penisporaa tai -tappia käyttäessä kannattaa keskittyä vain siihen hommaan, eli yhdyntä ei penisporan tai -tapin ollessa käytössä ole millään lailla suositeltavaa. Myös liukuvoidetta on syytä annostella reippaasti. Suosittelemme aloittamaan hommaan tutustumisen pienemmillä instrumenteilla ja kasvattamaan kokoa hyvänolontunteen myötä.