Penisinsertit & lisäkkeet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

13 tuotetta

Kiihotintunnelin ja penissukan erot

Puhuttaessa kiihotintunnelista, tarkoitetaan peniksen tai sileäpintaisen vibraattorin päälle puettavasta silikonista, kumista tai muovista valmistettua kiihotinvälinettä, joka on molemmista päistään avoinna. Kiihotinsukalla tai penissukalla tarkoitetaan peniksen, dildon tai hieromasauvan päälle puettavaa, ja vain toisesta päästään avoinna olevaa "sukkaa".

Penissukan ja kiihotintunnelin käyttötarkoitus

Ohuen materialin ansiosta peniksen tuntoherkkyys ei kärsi, kun taas nainen voi tuntea penissukan tai kiihotintunnelin kutkuttavat nystyrät ja erilaiset kohokuvioinnit emättimensä seinämillä. Tämä taas saa aikaan suurta mielihyvän tuntua. Kiihotinsukka ja penistunneli myös paksuntavat penistä tehden siitä muhkeamman kokoisen. Joidenkin miesten penis saattaa olla kapeahko, joten penissukalla ja kiihotintunnelilla saadaan lisää täyteläisyyden tunneta naisen emättimeen. 

Miten valitsen tuotteen itselleni

Erityisen suosittuja ovat erillaiset setit, joissa on perinteisten penisrenkaiden lisäksi kiihotinsukka ja/tai kiihotintunneli. Kun vaihtoehtoja on useita, niin kokeilemalla voi hankkia erikoisempia tuotteita yksittäin. Edustamiimme tuotteisiin on merkitty tuotteen mitat. joten mittaamalla peniksen tarkasti saat valittua itsellesi oikean kokoisen tuotteen. Valikoimamme käsittää myös penishäkkejä. Nämä ovat enemmän extreme harrastajalle ja pariskunnille sunnattuja. Lisäksi valikoimistamme löytyy myös metallisia, ja munalukolla varustettuja lukittavia penishäkkejä, joita käytetään siveysvyönä. 

Asiakkaamme kysyvät

Q: Omistan jättimäisen kokoisen peniksen, onko minulle mitään?
A: Tärkeintä on mitata penis huolella. Meiltä löytyy sopivamalli kaikille miehille. Vasta-alkajille suosittelemme silikonisia ja hyvin venyviä malleja. Harrastuksen kehityessä suosittelemme järempiä, kovamuovista tai metallista valmistettuja malleja

Q: Naiseni huutaa tuskasta yhdynnässä takaa päin, mikä neuvoksi?
A: Palautteissamme usein mainitaan, että perinteinen lähetyssaarnaaja asento on paras penisukkaa, tai kiihotintunnelia käytettäessä. Takaapäin työstäessä tulee olla varovainen, ja rajuja runttaisuja tulee välttää ainakin alussa. Partnerin huomioiminen on kaiken a ja o. Suosittelemme lämpimästi myös liukuvoiteen käyttöä. 

Q: Pelkään että mieheni on uskoton, onko lukittava penishäkki ratkaisu?
A: Kaikki lukot on tehty murrettaviksi. Suosittelemme että keskustelette parisuhteestanne avoimesti kumppanisi kanssa. Suhteenne ajauduttua tilaan jossa seksiä ei juuri harrasteta, alkavat usein ongelmat. Toinen osapuoli saattaa hakea tyydytystä suhteen ulkopuolellta? Meillä on tähän useita parisuhdetta piristäviä ratkaisuja. Tutustu valikoimiimme ja yllätä miehesi!