Penistuotteet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 95 yhteensä

Penisrenkaat vibraattorilla

Penisrengas on klitoriskiihottimen ja vibraattorin yhdistelmä. Samanaikaisesti kun penisrengas puristaa penistä juuresta, niin siinä oleva klitoriskiihotin stimuloi naisen herkkiä kohtia. Voit käyttää penisrengasta yhdynnän aikana ja se on mitä mainioin esileikeissä käytettäväksi. Sormeen asennettuna tätä motorisoitua kiihotinta voit käyttää ihan sellaisenaan. Vibraattorilla varustetulla penisrenkaalla saat uutta potkua myös dildoon, tekopenikseen ja hieromasauvaan. 

Penisrenkaat

Penisrenkailla saat uutta potkua seksielämääsi tehden siitä hauskempaa ja pitkäkestoisempaa. Penisrengas paisuttaa penistäsi uusiin mittoihin tuoden mielihyvää etenkin kookkaammasta peniksestä pitäville naisille. Penisrengas myös kovettaa penistäsi tehden siitä jykevän mahtiaisan, josta olet aiemmin vain unelmoinut. 

Kiihotustunnelit ja penissukat

Penissukat ja kiihotustunnelit ovat peniksen päälle sujautettava, nautintoa lisäävä tuote. Kiihotustunneli myös lisää peniksesi kokoa, tuoden suuremman nautinnon kumppanillesi. Penistunnelin pinnalla olevat nystyrät ja juomut lisäävät myös mielihyvän tunnetta. Yhdynnän aikana penissukan pintakuviointi stimuloi naisen emättimen pintahermoja. Myös kiihotustunnelit ja penissukat voidaan pujottaa tekopeniksen, dildon tai hieromasauvan päälle. Tällöin saadaan ennenkokemattomia nautinnon tuntemuksia. Kiihotussukkia löytyy eri muotoisia ja mallisia joka lähtöön. Myös penistä pidentävät erikoismallit kuuluvat valikoimiimme.