Penispumput

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 25 yhteensä

Mikä on penispumppu

Penispumppu on laite, jolla vilkastutetaan peniksen verenkiertoa. Penispumpun toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostetaan käsikäyttöisesti pumppaamalla, elektronisesti tai mekaanisesti. Alipaine aiheuttaa verenkierron vilkastumista peniksen paisuvaiskudokseen. Penispumpulla parannetaan peniksen erektioherkkyyttä ja erektioaikaa. Erektio muodostuu kun peniksen paisuvaiskudos täyttyy verellä. Käyttäessäsi penispumppua se luo tyhjiöpainetta, joka saa veren syöksymään paisuvaiskudokseen ja samalla kovetut. Ero tavallisen erektion ja “pumpatun” erektion välillä on se, että pumpattu erektio kestää pidempään.

Penispumppu on luonnollisin tapa saada väliaikaisesti suurikokoinen penis.

Miten käytän penispumppua

Aluksi muistathan tarkistaa penispumpun turvaventtiilin sijainnin ja sen moitteettoman toiminnan. Ennen peniksen työntämistä penispumppuun, voitele peniksesi sekä penispumpun tiivisteen ulko- ja sisäreuna runsaalla liukuvoiteella. Aloita pumppaamalla rauhallisin liikkein ja samalla huomioit omat tuntemuksesi. Tarkista aina välillä ettei peniksessäsi ole paikallisia verenpurkautumia. Mikäli kaikki näyttää ja tuntuu hyvältä niin voit jatkaa paineen lisäämistä pumppaamalla. Kun olet saavuttanut jättimäisen erektion, voit päästää paineet alipaineventtitilistä pois. Tämän jälkeen voit vetää peniksesi pois penispumpusta. Mahtavaa suonikasta voit pitää yllä asentamalla peniksesi juureen penisrenkaan, ennen yhdyntää tai runkkaamista. Näin pidät mahtistondiksen pidempään juhlakunnossa. 

Mitä hyötyä on penispumpun vibraattorista

Suosittelemme kokeilunhaluisille miehille vibraattorilla varustettua penispumppua. Värinän tarkoituksena on lisätä kiihottumista ja tuottaa enemmän seksuaalista mielihyvää. Yleensä vibraattori on kiinnitettynä  penispumpun sylinterin ulkopuolelle. Siinä on myös erillinen säädin vibraattorin voimakkuuden säätöön. Joissakin malleissa vibraattori löytyy sylinterin yläpäästä intekroituna penispumpuun ja voimakkuuden säätö löytyy penispumpun kärjestä

Asiakkaamme kysyvät

Q: Saako tosiaan isomman peniksen penispumppua käyttämällä?
A: Kyllä, penispumppu on oivallinen seksiväline peniksen väliaikaiseen kasvattamiseen. Penispumpun jatkuva käyttö ei johda siihen, että peniksesi kasvaisi pituutta pysyvästi. Penis ei siis teknisesti katsoen kasva, vaan se täyttyy verellä tavallista enemmän. Tämän vuoksi peniksesi saavuttaa suuremmat mittasuhteet ja näyttää sekä tuntuu massiivisemmalta.

Q: Miksi käyttää penispumppua?
A: Penispumpulla aikaan saadut tulokset ovat ainoastaan väliaikaisia, se on luonnollinen tapa parantaa peniksesi suorituskykyä. Penispumpun käyttö tekee peniksestäsi suonikkaamman, pidemmän, kovemman ja saa erektiosi kestämään tavallista pidempään. Tämä siksi, että vesisuonet täyttyvät kunnolla verellä.

Q: Voiko penikseni räjähtää liiallisella pumppaamisella?
A: Mikäli et koe normaaleja hyvänolon tuntemuksia peniksessäsi, tai tunnet siinä liiallista kihelmöintiä, on paineet laskettava ja otettava penis tarkempiin tutkimuksiin. Emme ole koskaan kuulleet räjähtäneistä peniksistä, mutta liika varovaisuus on hyvästä. Sinullahan on vain yksi penis.

Q: Miten tiedän penispumpussa kulloinkin olevan paineen?
A: Mallistostamme löydät myös tieteestä ja tekniikasta kiinnostuneille penispumppuja, joista löytyy painemittari. Näissä paineyksikköinä ilmoitetaan joko cmHg tai inHg.

Q: MIstä tiedän paljonko penikseni on kasvanut pumpatessa?
A: Läpinäkyvissä, joko lasisissa tai muovisissa malleissa on sylinterin kyljessä mittataulukko. Taulukon mittayksikköjä seuraten näet miten peniksesi kasvaa. MItat ovat ilmoitettu joko senteissä tai tuumissa. Pelästyä ei kannata, sillä peniksesi saadaan pumppaamalla todella järkälemäiseksi, ja pituutta saadaan lisää useita senttejä. Läpinäkyvän sylinterin läpi näet myös helposti peniksesi silmämääräisen paksuuntumisen. Tätä on ilo seurata!