Peniksen kasvattajat

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

7 tuotetta

Mitä on peniksen kasvattaminen

Penistä voidaan kasvattaa monin eri tavoin ja se on kovin yleinen tavoite miesten keskuudessa. Valikoimissamme olevat peniksenpidennyslaitteet auttavat saamaan peniksestä isomman ilman suurempia terveysriskejä ja vippaskonsteja. Peniksenvenytyslaitteen toiminta perustuu staattiseen vetoon kehon reagoidessa siihen kasvattamalla uusia soluja. Peniksen kasvattaminen perustuu siis kehon omaan luonnolliseen toimintaan. Peniksen pidennys oikeilla laitteilla on turvallista ja vaikutus on pysyvä.

Mitä on peniksen vetohoito

Peniksen vetohoito tarkoitetaan peniksen laajantamista perustuen kudosten lisääntymiseen jatkuvan vetovoiman tuloksena. Yhtäjaksoisen vetohoidon tuloksena peniksen kudoksissa tapahtuu rakenteellisia muutoksia ja peniksen paksuus ja pituus kasvavat. Oikein suoritettuna peniksen vetohoito on turvallinen ja tehokas tapa suurentaa penistä. Vetohoidon tulee olla säännöllistä ja lähes päivittäistä, ja sen keston tulee olla tarpeeksi pitkä yleensä 6 -10 kuukautta. Vetolaitetta voi pitää esim. nukkuessa tai kävellessä, ja se ei näy ulospäin housujen ollessa väljät. Vetohoito ei vaikuta haitallisesti orgasmin saamiseen, virtsaamiseen tai erektioon,

Tarvitaanko kirurgista toimenpidettä

Peniksen pidentäminen onnistuu ilman leikkausta. Kirurgiset peniksensuurennusoperaatiot voivat olla vaarallisia ja riski erilaisiin komplikaatioihin on kohtuuttoman korkea. Kauttamme saatavilla välineillä ja peniksen pidentimillä pääset haluttuuun mittaan turvallisesti ja ilman riskejä. Penikseen kohdistuvat kirurgiset toimenpiteet kannattaa suosilla unohtaa koska niitä ei nykypäivänä enää tarvita.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Kannattako penistä suurentaa?
A: Mikäli haluat naisesi todella tuntevan kalusi hänen sisällään, voi peniksen suurentaminen vetohoidolla on erinomainen vaihtoehto. Mikäli taas kalusi on jo normaalisti astetta isompi, niin asiaa kannattaa miettiä. Ethän kuitenkaan ole halkaisemassa häntä?

Q: Eikö peniksen kasvattaminen ole tämän vaikeampaa?
A: Peniksen kasvattaminen ei ole ollenkaan niin vaikeaa kuin moni luulee. Valikoimistamme löytyy monta vaihtoehtoa siihen miten penistä voidaan kasvattaa. Tutustu tuotteisiimme ja kokeile kotona! 

Q: Voinko oikealla ruokavaliolla edistää penikseni kasvua?
A: Vippaskonsteja on monia. On puhuttu että runsas runkkaaminen on paras tapa kasvattaa penistä, mutta toisaalta sen on kerrottu heikentävän kuuloa. Paprikan syömisen vaikutusta peniksen kasvuun on tutkittu, mutta tieteellinen näyttö puuttuu. Valkosipulinkin on puhuttu vaikuttavan peniksen kasvuun positiivisesti, mutta sen syönnin jälkeen partnerisi saattaa laittaa luukut kiinni. Suosittelemme lämpimästi oikeiden välineiden hankintaa laajasta valikoimista ja kokeilemaan jo tänään!