Pyllyt & suut

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 31 yhteensä

Pyllyt itsetyydytykseen

B-rapun talkkareille tarjoamme kattavan valikoiman berberiä eli pakaroita ja tietysti itse peräaukkoa erinomaisesti matkivia leluja. Läpsi pakaroille ja työnny aitoa kakkosta huomattavasti huolettomampaan versioon! Kun painikaverin tuntemukset eivät lelupyllyn kanssa ole häiritsemässä, voit keskittyä pelkästään omaan nautintoon ja tehdä aivan mitä huvittaa ja aivan miten huvittaa – eikä likapyykkiäkään tarvitse pelätä! ;)

Myös anaalituotteista löytyy aikuisviihdetähtien nimikkoversioita, eli tarkkoja kopiota tähtien oikeista anuksista mm. Fleshlight Forbidden -sarjan muodossa. Pääset siis viettämään intiimejä hetkiä mm. Tori Blackin, Asa Akiran ja Stoyan kanssa.. 

Suut masturbointiin

Mikäpä olisikaan parempaa kuin kunnon huulihölkkä? No monien mielestä ei mikään, ja mei.. siis heitä varten Pinkyllä on runsaasti erilaisia suihinottoon erikoistuneita leluja, jotka hoitavat homman paremmin kuin monet naiset – ei pahalla! Valikoimassa on niin Fleshlightin swallow-inserttejä ja vastaavia itsepalvelumasturbaattoreita kuin toki myös moottoroituja, aina imuvalmiita herkkusuita, joiden kanssa sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin painaa nappia ja nauttia!

Oletko haaveillut asettelevasi meisselisi Jenna Hazen tai Lisa Annin turpeille huulille? Sekin on mahdollista, sillä valikoimastamme löydät myös tarkat kopiot noiden syöjättärien suista.. 

Nämä suut eivät eritä luontaista liukuvoidetta, joten lorauta niihin hieman liukuvoidetta ennen suullisia kokeita – ja pese huolellisesti aina kun hommat on hoidettu!

Masturbaattoreiden käyttö

Käyttö on samanlaista kuin muissakin vastaavissa masturbaattoreissa - muista liukkari käytössä ja leikkien jälkeen huolellinen pesu kyseiselle tuotteelle sopivalla pesuaineella!