Suihinottokoneet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

12 tuotetta

Mikä on suihinottokone?

Perinteinen runkkaaminen tai esarin edestakas hinkkaus voidaan unohtaa – suihinottokoneet ovat täällä! Täydellinen hands free -nautinto sohvalla, vessassa, junassa, toimistossa tai ihan missä tahansa. Verkkovirralla toimiva keinosuu vetäisee mehut tiukemmaltakin kaverilta! Kätevästi toimiva laite vapauttaa kädet johonkin aivan muuhun – tai ainakaan käsiä ei tarvi vispata krampin rajoilla! Tuotteet on valmistettu synteettisestä ja kestävästä keinoihosta. Näillä seksivälineillä saat lukemattomat suihinotot kellonajasta ja paikasta riippumatta! 

Suihinottokoneet tuovat uutta virtaa myös parisuhteeseen samalla lailla kuin mitkä tahansa muut seksilelut – näillä leluilla voi leikkiä ja kiusoitella myös kumppania!

Suihinottokoneen käyttö

Töpseli seinään ja menoksi! Jotkin laitteet toimivat myös paristoilla, mutta verkkovirta on toki aina varmempi valinta, ettei virta lopu kesken juuri kriittisellä hetkellä. Heppi koneeseen ja laite päälle, minkä jälkeen voit vain pitää laitteen paikoillaan ja nauttia kyydistä. Kun homma on maalissa, käytä laitteellesi suositeltua pesunestettä huolelliseen jälkipyykkiin, jotta kone pysyy parhaan mahdollisen tuntoisena myös seuraavia käyttökertoja varten!

Asiakkaamme kysyvät:

Q: Kuinka kauan suihinottokoneet kestävät?
A: Esim Autoblow 2:n valmistaja lupaa sen kestävän vähintään 500 tuntia. Tämä on yhtämittaista suihinottoa lähes kolme viikkoa! Kaikki edustamamme suihinottokoneet on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja ne ovat hyvin pitkäikäisiä.

Q: Lähteekö suihinottokoneesta paljon ääntä?
A: Riippuu siitä mitä hakee. Ääntä lähtee jonkin verran muttei kuitenkaan niin paljon, että naapurisi arvaavat mitä huoneistossasi tapahtuu. Voit siis huolettomasti antaa koneelle suihin ilman että muut siitä tietäisivät.

Q: Kannattaako hankkia suihinottokonetta kimppaan, esim kaverin kanssa?
A: Pääsääntöisesti kaikki seksivälineet ovat suunniteltu henkilökohtaiseen käyttöön, eli emme suosittele laitteen jakamista kavereiden kesken. Suihinottokone kannattaa siis pitää omana salaisuutena ja piilossa kavereiden kateellisilta katseilta.