Masturbaattorit

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 142 yhteensä

Tekopimppi, keinovagina, tekopillu tai ihan masturbaattori, rakkaalla on monta nimeä!

Masturbaattoreistamme löydät niin edulliset, mahtavalta tuntuvat käsikäyttöiset apuvälineet kuin myös virtaa vaativat ja penistäsi taitavasti käsittelevät hieronta- ja suihinottokoneet. Halusitpa sitten vakituisen leikkikalun kotiin tai huomaamattoman helpottajan reissuun, meiltä löydät sopivat tuotteet!

Pienet keinovaginat

Keinovaginat ovat joustavasta ja pehmeästä materiaalista valmistettuja, matkalle mukaan otettavia masturbointiin eli itsetyydytykseen tarkoitettuja välineitä. Nämä mallit ovat helposti mukaan otettavia vaikka sitten etelän lomakohteisiin.

Isot keinovaginat

Monipuolinen valikoimamme käsittää isokokoisia keinovaginoita ja peppuja. Luonnollinen koko ja aidon tuntuinen materiaali takaavat sinulle täydellisen tyydytyksen! Valikoimissamme on peppuja ja vaginoita jokaiseen makuun, ja työstää voit eri kulmista – reikään kuin reikään! Tämän parempaa panokumppania sinun on vaikeaa löytää. Aidosta nämä erottaa vain siitä, että näiden vaginat ja anukset ovat alkuperäistä tiukempia, ja se jos jokin takaa sinulle täydellisen tyydytyksen. Muistathan käyttää liukuvoidetta, ettei kalusi rispaannu!

Seksinuket

Seksinukke on aina odottamassa ja valmiina tyydyttämään seksinnälkääsi – kelloon katsomatta. Mallistomme seksinuket eli pumpattavat barbarat eivät koskaan sano sinulle ei. Mallistomme käsittää sekä mies että naisnukkeja. Tutustu laajaan valikoimaamme ja valitse omasi. Mallistomme käsittää myös hupinukkeja rietasteluun ja ilonpitoon kavereiden kesken tai ryhmässä. Parhaan nautinnon saat käyttämällä runsaasti liukuvoidetta.

Tiesitkö muuten

että säännöllinen itsetyydytys vähentää riskiä eturauhassyövän riskiä? Tutkimuksen mukaan viisi kertaa tai useammin viikossa itsetyydytystä harrastavilla miehillä on jopa 30 prosenttia pienempi todennäköisyys sairastua eturauhassyöpään. Pinky.fi suositteleekin päivittäistä itsensä kanssa rakastelua!