Fleshlight varusteet ja lisäosat

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 33 yhteensä

Maailman suosituin masturbaattori Fleshlight ei ole suosituin aivan syyttä suotta – sen lisäksi, että se on laadukkaimpia miesten seksileluja maailmassa, siihen saa myös monia erilaisia lisäosia ja -varusteita.

Fleshlight Shower Mount

Haluatko käyttää Fleshlightiasi ilman käsiä? Shower Mountilla se onnistuu! Nimensä mukaisesti se on ensisijaisesti tehty suihkussa työstöön, mutta tehokkaan imukupin ansiosta saat Fleshlightisi kiinnitettyä sillä moniin muihinkin tasaisiin pintoihin. Asennus on helppoa – ruuvaa vain Fleshlightin takatulppa pois ja ruuvaa Shower Mount tilalle. Sen jälkeen aseta imukuppi tasaiseen pintaan, esimerkiksi suihkuseinään, ja lukitse imukuppikiinnitys sopivaan kulmaan. Sitten vain suihku päälle, liukkaria aisaan (omaan, ei Shower Mountin) ja menoksi..

Fleshlight Launch Pad

Tympiikö käyttää toisella kädellä kaukosäädintä tai tablettia samalla kun yrität nauttia miellyttävästä sooloseksituokiosta? Fleshlight Launch Pad helpottaa tilannetta, nimittäin voit kiinnittää siihen iPadin sekä suosikki-Fleshlightisi – voit siis katsoa Stoyan suorittamaa huikeaa huulihölkkää ja samaan aikaan työntyä Stoyan suuhun omalla Fleshlightillasi. Tämän lähemmäs aitoa seksiä aikuisviihdetähden kanssa on vaikea päästä!

Fleshlight SleeveWarmer

Lämmitä Fleshlight-insterttisi nopeasti ennen käyttöä, ja saat entistä aidomman tuntuisen kokemuksen! Fleshlight SleeveWarmerilla insertti lämpeää ripeästi mukavaan, kotoisaan ja mukavaan kehonlämpöön. Et usko kuinka paljon pelkkä lämpötila voi vaikuttaa siihen, kuinka aidolta Fleshlight tuntuu!