Fleshlight

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 97 yhteensä

Maailman suosituin masturbaattori

Fleshlight on vuonna 1998 patentoitu, maailman kuuluisin ja suosituin yksittäinen masturbaattori. Steve Shubin suunnitteli Fleshlightin 90-luvun puolivälissä laitteeksi, joka "kerää spermasi huomaamattomasti". Shubin suunnitteli Fleshlightin näyttämään ulkoisesti suurelta taskulampulta, josta sen nimikin juontuu (flashlight = taskulamppu, flesh = liha). Nimen flesh-osa viittaa Fleshlightin erittäin aidosti ihoa ja ihmislihaa muistuttavaan materiaaliin, Real Feel Super Skin®iin, jonka ansiosta se on saavuttanut niin suuren suosion ja menestyksen.

Vuosien kuluessa Fleshlightin sisuksia eli "inserttejä" on tullut kymmeniä ja kymmeniä erilaisia, vaihdellen aina lukuisista eri ihonväristä läpinäkyviin, eri tekstuureihin ja eri ruumiinaukkojen jäljitelmiin; vagina, suu ja anus. Myös ulkokuoria on nykyään monia erilaisia. Fleshlight on paikkansa ansainnut – kokeile, niin ymmärrät!

Aidon tuntuinen Real Feel Super Skin®

Real Feel Super Skin on se syy, miksi Fleshlight on maailman suosituin keinovagina. Insertin materiaali tuntuu nimensä mukaisesti erehdyttävästi oikealta iholta, eikä kukaan kilpailija ole toistaiseksi päässyt samaan. Lisäksi tarjolla on erittäin laaja Fleshlight-mallisto, josta voit valita jopa suosikkinäyttelijäsi vaginasta mittatarkan kopion, joka on yhtä piukea ja herkullisen tuntuinen kuin esikuvansakin. Älä siis tyydy vähempään – hanki aito Fleshlight!

Fleshlightin hoito

Real Feel Super Skin® -materiaalista valmistettuja tuotteita ei saa puhdistaa eikä pestä tavallisella saippualla. Saippuan käyttö puhdistamisessa tekee Fleshlightistasi tahmean tuntuisen ja saattaa vahingoittaa sitä. Käytä puhdistamisessa ainoastaan aitoa Fleshwash-puhdistusainetta.

Fleshlight-tuotteita on myyty maailmanlaajuisesti jo yli viisi miljoonaa, joten voit luottavaisin mielin tilata tämä takuutyydyttimen ja supermasturbaattorin jo tänään. Muista myös liukuvoide! Tutkimustemme ;) mukaan Fleshlightin kanssa parhaiten sopivat vesiliukoiset liukuvoiteet.

Tässä videossa on hyvin lueteltu syyt, miksi elämäsi on helpompaa fleshlight - tuotteen kanssa.