Naisille

Satisfyer Vibes - Magic Bunny

54,90 €

Varastossa

Ah, tämän pupun ekstra vahva tärinä hemmottelee samanaikaisesti G-pistettäsi ja klitorista. Maksimaalista nautintoa on siis tiedossa!

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tämän pienikokoisen nautinnon tuoja on valmistettu notkeasta silikonista, Satisfyer Vibes vetää yllätyksen hatustaan: Magic Bunny tekee kaiken raskaan työn ja hieroo unohtumattomaan kliimaksiin samanaikaisesti kun se hieroo G-pistettäsi ja klitoristasi! Se voi näyttää pieneltä ja viattomalta, mutta sen korvien takana on piilossa super pupun voimat jotka antavat sinun tuntea sen taikansa 2 voimakkaan moottorin ja 12 värinäohjelman avulla! Tämä kaveri on ehkä parasta matkaseuraa. Et ehkä vedä pupua hatusta, mutta ainakin käsilaukustasi kun seuraavan kerran tunnet tarvetta taivaallisille orgasmeille.

Vesitiiviinä kaverina, tätä pupua voi käyttää myös rentouttavissa kylpyhetkissä tai suihkussa. Vibraattori on valmistettu silkkisestä ja joustavasta Flex teknologialla valmistetusta silikonikonista.

Tuotteen kanssa voi käyttää vain vesipohjaista liukuvoidetta. Puhdistus miedolla pesuaineella ja lämpimällä vedellä tai erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella.

 

 

Tuotetiedot:

Materiaali: Silikoni, ABS

Kokopituus: 17,7 cm

Käyttöpituus: 10,0 cm

Halkaisija: 3,4 cm

Moottori: 2 moottoria jotka tärisevät samaan aikaan, sekä 12 erilaista värinävoimakkuutta

Toimii: Ladataan tuotteen oman USB-kaapelin kautta. Huom. USB-laturi ei sisälly pakkaukseen.

Peruslatausaika: 3,5h

Toiminta-aika: 50 min

Vesitiivis

Väri: Lila