Naisille

Satisfyer - Pro 3 Vibration

59,95 €

Varastossa

Laatua ja kestävyyttä edustava Satisfyer on tarkoitettu klitoriksen hyväilyyn.

Suosittelemme vielä ostettavaksi

  1. 17,40 €
  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tämä upea uudistunut Satisfyer Pro 3 Vibration on joka naisen paras kumppani. Se sisältää 10 eri värinävibraatiota ja uskomattomat 11 erilaista imutehoa. Vaihtoehtoja siis löytyy jokaiseen makuun, ja löydät näistä varmasti oman suosikkisi, joka saa sinut laukeamaan uudelleen ja uudelleen. Uudistuneessa mallissa on täysin uudenlainen ergonominen muotoilu, linjakkaammat näppäimet ja 2 erikseen säädettävää moottoria.

Satisfyer Pro 3 Vibration on kokonaan vesitiivis, sen voi ottaa myös suihkuun mukaan. Tämän lisäksi se on kätevä ottaa mukaan myös matkalle pienen kokonsa puolesta. Suutinosa on valmistettu hygieenisestä silikonista, eivätkä liukuvoide, vesi tai muut nesteet pääse tuotteen sisälle. Tämä klitoriskiihotin ladataan magneetilla kiinnittyvän USB-kaapelin avulla.

Suosittelemme lisäämään pienen määrän vesipohjaista liukuvoidetta klitorikseen ennen Satisfyerin käyttöä. Liukuvoide tekee hetkestä entistä nautinnollisemman ja edesauttaa alipaineen syntymistä.

Tuotetiedot:
Materiaali: ABS/Silikoni
Tuotteen kokopituus: 15,0 cm
Tuotteen leveys: 2,0 cm - 4,0 cm
Imusyvyys: 2,5 cm
Moottori: 2 moottoria, joita voidaan käyttää yhtäaikaisesti tai erikseen. 11 eri imuvoimakkuutta, 10 erilaista vibraatiota ja pulsoivaa rytmiä.
Toimii: Ladataan magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla. Huom! USB-adapteri ei sisälly pakkaukseen. Latauksen aikana varressa vilkkuu valo. Kun akku on täysi, valo palaa yhtäjaksoisesti.
Peruslatausaika: n. 4h (HUOM! Lataa tuotetta 8h ennen ensimmäistä käyttökertaa)
Toiminta-aika latauksen jälkeen: n.1h
Käytä lataamiseen ainoastaan pakkauksen mukana olevaa USB-kaapelia
Vesitiivis
Väri: Musta-kulta

HUOM:
Keskustele lääkärisi kanssa laitteen käyttöön liittyen, mikäli olet raskaana, juuri synnyttänyt tai kärsit genitaalialueen ihottumista.
Poista mahdolliset korut klitorisalueelta (mm. lävistykset) käytön ajaksi.