Naisille

ALE
Satisfyer Pro 2 Vibration

Satisfyer Pro 2 Vibration

Erikoishinta: 44,90 €

Normaali hinta: 54,90 €

Varastossa

Satisfyer Pro 2 VibrationJos olit miettinyt miksi ei satisfyer ole tehnyt mallia jossa on värinä vielä lisäksi, niin NYT on!


Maailman suosituin ja jalat alta vievän tehokas Satisfyer Pro 2 on varustettu nyt myös värinämoottorilla! Nyt tämän värinämoottorin ja paineaaltoihin perustuvan teknologian yhdistelmällä pääset vieläkin huikeampien ja intensiivisempien orgasmien maailmaan!

Suosittelemme vielä ostettavaksi

  1. Erikoishinta: 12,90 €

    Normaali hinta: 15,95 €

  2. 17,40 €
  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Satisfyer Pro 2 Vibration


Jos olit miettinyt miksi ei satisfyer ole tehnyt mallia jossa on värinä vielä lisäksi, niin NYT on!

Et edes tiennyt ennen tätä, että voisit saada niin monta ja voimakasta orgasmia peräkkäin.

Satisfyer Pro 2 Vibration stimuloi klitoristasi 11:sta erilaisen ilmapulssiohjelman sekä 10 erilaisen värinän voimin. Näiden yhdistelmä sinun klitoriksesi ja sekä koko vartalosi suorastaan huutaa nautinnosta kerta toisensa jälkeen.

Vaikka sinä et kykenisi olemaan hiljaa, niin itse klitoriskiihotin on todella hiljainen eikä paljasta sinua puuhiasi.

Tutun satisfyer suunnittelijan toteuttama kiihotin on tyylikäs ja toiminallinen muotoilultaan. Klitoriksen päälle tuleva huppu on hygieeninen ja turvallinen, se on valmistettu laadukkaasta 100% silikonista. Täydellinen hankinta myös kumiallergiasta kärsiville. 

Satisfyer Pro 2 Vibration toimii ladattavalla akulla, joten säästät luontoa ja rahaa. Lataat sen täyteen mistä tahansa USB portista mukana saapuvan latausjohdon avulla. Tämä klitoriskiihotin on myös saanut IPX7 vesitiivis luokituksen, joten voit ottaa sen huoletta mukaan vaikka suihkuun kanssasi.

Pinkyn Vinkki:

Suosittelemme nautinnon lisäämiseksi käyttämään vesiliukoista liukuvoidetta.


Säilytys:
Joidenkin seksilelujen materiaalit saattavat reagoida keskenään. Säilytä seksilelusi erossa toisistaan, vaikka käärimällä ne harsoon tai muuhun tarkoitukseen soveltuvaan kankaaseen. Älä myöskään pidä tuotteita auringonvalossa äläkä äärimmäisen kylmissä tai kuumissa oloissa.