Kiihottimet

Satisfyer Pro 2 - Next Generation

69,00 €

Varastossa

"Aivan mielettömän nopea ja tehokas. Ennen kuin olin edes aloittanut, ensimmäinen orgasmi ja squirtti on saatu! Ehdottomasti paras tähän astisista klitoriskiihottimista. Ehdoton suositus tälle."


Nimensä mukaisesti Satisfyer Pro 2 -klitoriskiihotin TYYDYTTÄÄ! Koe elämäsi mahtavimmat orgasmit tämän klitorista imevän, aiempaa paremman ja päivitetyn täsmäkiihottimen avulla! Satisfyer Pro 2 on jokaisen naisen MUST-tuote.

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

"Aivan mielettömän nopea ja tehokas. Ennen kuin olin edes aloittanut, ensimmäinen orgasmi ja squirtti on saatu! Ehdottomasti paras tähän astisista klitoriskiihottimista. Ehdoton suositus tälle."

- Tyytyväinen asiakkaanne "Uskomaton laite! Tajun vieviä orgasmeja yhä uudelleen... Komppaan aiempia kirjoittajia: todellakin joka ikisen euron arvoinen! Sopii sooloseksiin sekä kumppanin kanssa käytettäväksi, kunhan varmistaa toimintatilan sopivalla asennolla. Huoh..."

"Yleensä näitä seksileluja markkinoidaan ylisanoin, mutta tämä kiihotin on kyllä huippu ja ansaitsee kaiken kehun! Antoi mielettömän orgasmin jo muutamassa minuutissa."

Nimensä mukaisesti Satisfyer Pro 2 -klitoriskiihotin TYYDYTTÄÄ! Koe elämäsi mahtavimmat orgasmit tämän klitorista imevän, aiempaa paremman ja päivitetyn täsmäkiihottimen avulla! Satisfyer Pro 2 on jokaisen MUST-tuote.

Tämä tuote on saksalaista laatutyötä, jossa on upea ruusukullanvärinen ulkoasu ja ergonominen muotoilu. Tässä päivitetyssä versiossa on mm. hiljaisempi käyttöääni, tehokkaampi moottori sekä parempi voimakkuuden säätö aiempaan versioon verrattuna. Paineaaltojen avulla imevä täsmäkiihotin on täysin vesitiivis soveltuen käytettäväksi myös suihkussa. Satisfyer Pro 2 sopii erinomaisesti myös henkilöille, joilla on orgasminsaantivaikeuksia!

Kiihottimen suutinosa on valmistettu hygieenisestä ja miellyttävän tuntuisesta silikonista. Silikoni mukautuu hetkessä kehosi lämpöön tehden käytöstä miellyttävää. Suutin on helppo puhdistaa ja tarvittaessa vaihtaa.

Satisfyer Pro 2 -kiihotin ladataan magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla ja siinä on kestävä litium-akku. Kiihottimen tehokkaasta moottorista löytyy 11 eri imuvoimakkuutta. Paina on/off-näppäintä n. 2 s. käynnistääksesi laitteen. Käynnistettäessä laitteessa on aina ensin pienin imevä voimakkuus. Voimakkuutta säädetään ovaalinmuotoisen painikkeen + ja - näppäimillä.

Käyttöohjeet: Aseta suutinosa hellästi klitoriksesi päälle. Käynnistä laite. Laitteessa oleva imu synnyttää alipaineen, joka saa klitorista ympäröivän alueen nousemaan suutinta kohden. Ilma ja paine kiertävät silikonisen suppilon sisällä saaden emättimen pintaverisuonten verenvirtauksen villiintymään ja auttaa klitorista nousemaan ulommaksi. Kun löydät laitteelle sopivan asennon, pidä laite paikoillaan ja säädä voimakkuus sopivaksi. Ja sitten vain kohti nautintoa! Laitteella voi imeä myös nautinnollisesti nännejä ja muita erogeenisiä alueita!

Pinkyn Vinkki:

Lisää pieni määrä vesipohjaista liukuvoidetta klitorikseen ennen Satisfyerin käyttöä. Liukuvoide tekee hetkestä entistä nautinnollisemman!

Pakkaus sisältää Satisfyer Pro 2 -laitteen, latauskaapelin sekä käyttöohjevihkon (8 kielellä, mm. englanti). Lataa tuotetta 8h ennen ensimmäistä käyttökertaa. HUOM! Keskustele lääkärisi kanssa laitteen käyttöön liittyen mikäli olet raskaana, juuri synnyttänyt tai kärsit genitaalialueen ihottumista. Poista mahdolliset korut klitorisalueelta (mm. lävistykset) käytön ajaksi. Mikäli laite ei käynnisty, paina on/off-näppäintä 5 sekunnin ajan ja yritä käynnistää laite hetken kuluttua uudestaan. Stimuloi klitorista (tai muuta vartalon osaa) korkeintaan 15 min. kerrallaan.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: ABS/Silikoni
  • Tuotteen kokopituus: 16 cm Tuotteen max. syvyys: 6,4cm Moottori: 11 eri voimakkuutta
  • Toimii: Ladataan USB-kaapelin avulla Peruslatausaika: n. 90 min (HUOM! Lataa tuotetta 8h ennen ensimmäistä käyttökertaa) Toiminta-aika latauksen jälkeen: n. 90 min Latauksen aikana varressa vilkkuu punainen valo Kun akku on täysi, valo palaa yhtäjaksoisesti Käytä lataamiseen ainoastaan pakkauksen mukana olevaa USB-kaapelia (HUOM! USB-adapteri ei sisälly pakkaukseen)
  • Vesitiivis
  • Liukuvoide: Vesipohjainen
  • Väri: Kulta