Kiihottimet

ALE
Satisfyer Pro 2 - Next Generation

Satisfyer Pro 2 - Next Generation

Erikoishinta: 44,90 €

Normaali hinta: 49,90 €

Varastossa

"Aivan mieletön tuote. Ennen kuin olin edes aloittanut, ensimmäinen orkku ja squirtti jo saatu! Ehdottomasti paras tähän astisista klitoriskiihottimista."


Nimensä mukaisesti Satisfyer Pro 2 -klitoriskiihotin tyydyttää! Koe mahtavimmat orgasmit tämän klitorista imevän, aiempaa paremman ja päivitetyn täsmäkiihottimen avulla! Satisfyer Pro 2 on jokaisen naisen unelma.

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tämä tuote on saksalaista laatutyötä, jossa on tyylikkäästi viimeistelty ulkoasu ja ergonominen muotoilu. Tässä päivitetyssä versiossa on hiljaisempi käyttöääni, tehokkaampi moottori sekä parempi voimakkuuden säätö aiempaan versioon verrattuna. Paineaaltojen avulla imevä täsmäkiihotin on täysin vesitiivis soveltuen käytettäväksi myös suihkussa. Satisfyer Pro 2 sopii erinomaisesti myös henkilöille, joilla on orgasminsaantivaikeuksia!

Kiihottimen suutinosa on valmistettu hygieenisestä ja miellyttävän tuntuisesta silikonista. Suutin on helppo puhdistaa ja tarvittaessa vaihtaa.

Satisfyer Pro 2 -kiihotin ladataan magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla ja siinä on kestävä litium-akku. Kiihottimen tehokkaasta moottorista löytyy 11 eri imuvoimakkuutta. Paina on/off-näppäintä n. 2 s. käynnistääksesi laitteen. Käynnistettäessä laitteessa on aina ensin pienin imevä voimakkuus. Voimakkuutta säädetään ovaalinmuotoisen painikkeen + ja - näppäimillä.

Käyttöohjeet: Aseta suutinosa hellästi klitoriksesi päälle. Käynnistä laite. Laitteessa oleva imu synnyttää alipaineen, joka saa klitorista ympäröivän alueen nousemaan suutinta kohden. Ilma ja paine kiertävät silikonisen suppilon sisällä saaden emättimen pintaverisuonten verenvirtauksen villiintymään ja auttaa klitorista nousemaan ulommaksi. Kun löydät laitteelle sopivan asennon, pidä laite paikoillaan ja säädä voimakkuus sopivaksi. Ja sitten vain kohti nautintoa! Laitteella voi imeä myös nautinnollisesti nännejä ja muita erogeenisiä alueita!

Pinkyn Vinkki:

Lisää pieni määrä vesipohjaista liukuvoidetta klitorikseen ennen Satisfyerin käyttöä. Liukuvoide tekee hetkestäsi entistä nautinnollisemman!

Pakkaus sisältää Satisfyer Pro 2 -laitteen, latauskaapelin sekä käyttöohjevihkon (8 kielellä, mm. englanti). Lataa tuotetta 8h ennen ensimmäistä käyttökertaa. HUOM! Keskustele lääkärisi kanssa laitteen käyttöön liittyen mikäli olet raskaana, juuri synnyttänyt tai kärsit genitaalialueen ihottumista. Poista mahdolliset korut klitorisalueelta (mm. lävistykset) käytön ajaksi. Mikäli laite ei käynnisty, paina on/off-näppäintä 5 sekunnin ajan ja yritä käynnistää laite hetken kuluttua uudestaan. Stimuloi klitorista (tai muuta vartalon osaa) korkeintaan 15 min. kerrallaan.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: ABS/Silikoni
  • Tuotteen kokopituus: 16 cm Tuotteen max. syvyys: 6,4cm Moottori: 11 eri voimakkuutta
  • Vesitiivis
  • Liukuvoide: Vesipohjainen
  • Väri: Kulta