Peniksen kasvattaminen

Pump Worx Terskapumppu

31,90 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Tässä laadukas apuväline, joka on kohdistettu nimenomaan tälle kaikkein herkimmälle peniksen osalle. Tästä johtuen Penis Head Enlarger -terskapumpun käyttö on myös erittäin nautinnollista. 

Nautinnollisuuden lisäksi se auttaa erektion kovuudessa sekä kestossa. Pumpun toiminta perustuu alipaineeseen, joka muodostuu sylinterin sisälle pumpattaessa. Alipaineen ansiosta veri virtaa terskan alueen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion.

Kirkas ja läpinäkyvä sylinteri mahdollistaa kehityksen seurannan ja yksinkertaisen pumppumekanismin johdosta tuote on hyvin helppokäyttöinen. Pumpun suuaikon tiiviste on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista ja se asettuu tiiviisti peniksesi ympärille. Halutessasi erektioon lisää kestoa ja kovuutta, sujauta pakkauksen mukana tuleva penisrengas paikalleen. 

Kun olet treenannut tarpeeksi tai alipaine tuntuu liian voimakkaalta, on paineen vapauttaminen helppoa ja nopeaa pika-venttiilin avulla. Lisää nautintoa saat käyttämällä tarkoitukseen sopivaa liukuvoidetta. 

Pakkaus sisältää penisrenkaan sekä pienet tuubit penistä paksuntavaa voidetta, liukuvoidetta ja puhdistusainetta.

Sylinterin pituus 10 cm ja leveys 5 cm. 

Pakkauksen mukana on penistä paksuntava voide (10 ml.), kosteusvoide (10 ml.) sekä puhdistusaine (10 ml.)