Peniksen kasvattaminen

Pump Worx Penispumppu Useilla Inserteillä

72,90 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Jokaisen miehen unelmien täyttymys!


Tämä setti sisältää penistä turvottavan penispumpun, kolme keinovaginaa ja värisevän kuulavibraattorin. Käytännössä kaiken mitä mies tarvitsee! 

Pump Worx -setissä on kolme aitoa ihoa jäljittelevästä materiaalista valmistettua lyhyempää masturbaattoria (keinovagina, keinosuu ja keinopeppu). Ne asetetaan penispumpun sylinterin päähän ja näin saat tehokkaasti imevän ja herkullisen näköisen masturbaattorin. Voit vaihtaa päällystä mielesi mukaan ja siksi et tule kyllästymään tähän tuotteeseen vuosienkaan varrella. Penispummppua voidaan käyttää myös ilman päällysteitä. 

Tämän lisäksi kuhunkin päällysteeseen voidaan kiinnittää mukana oleva värisevä kuulavibraattori. Se värisyttää penispumpun päätä samalla kun sylinterin sisään muodostuva alipaine imee penistäsi nautinnollisesti. Mukana on myös silikoninen penisrengas, joka pitää pumpatun peniksen kauemmin turvonneena. Penisrenkaan ulkokehällä on hierovia nystyröitä, joten voit käyttää sitä myös yhdynnän aikana kumppanisi kanssa. 

Penispumppu on valmistettu kovamuovista. Sen päässä on kuminen tiiviste. Sylinterin toisessa päässä on irroitettava ja joustava letku sekä pumppupallo, jonka avulla alipaine penispumpun sisään pumpataan. Penispumpussa on myös turvaventtiili. 

Setin mukana oleva kuulavibraattori värisee tehokkaasti ja sitä voidaan käyttää myös yksistään esimerkiksi klitoriksen, kivesten, välilihan ja nännien kiihottamiseen. Kuulavibraattorissa on portaaton moottorin säätö ja paristot (3 x LR44) ovat mukana pakkauksessa. 

Mukana olevat keinovagina, keinosuu ja keinopeppu ovat aidon näköisiä ja vielä aidomman tuntuisia. Ne tiukentavat penispumpun sylinterin päätä ja tekevät siitä houkuttelevan näköisen. Näin tehokkaati imevää masturbaattoria et ole ennen kokenut. Päälliset ovat helpot laittaa paikoilleen sylinterin päähän ja ne ovat helpot myös puhdistaa käytön jälkeen. Juuri sopivan kokoinen penispumppu on myös kätevä ottaa matkalle mukaan. 

  • Mukana saat myös ilmaisnäytteet liukuvoidetta (10ml), penistä turvottavaa voidetta (10ml) ja Toy Cleaner -puhdistusainetta (10ml). 
  • Penispumpun sylinterin pituus: 20.5 cm ja halkaisija 6 cm.