Pinky-kutsut

Pinky-kutsut

 

PINKY KUTSUT!

Illanistujaiset, polttarit, virkistyspäivät, tupaantuliaiset, syntymäpäivät, saunaillat, sateenkaaribileet taikka pikkujoulut...

Listalla voi olla melkein mitä vaan ja teemana mikä tahansa, ota yhteys ja tehdään teille sopivat kutsut!

Asiantunteva sekä ehdottoman luotettava edustajamme tuo luoksenne mielenkiintoisia ja ihastuttavia tuotteita. Pääsette konkreettisesti näkemään, tunnustelemaan, tuoksuttelemaa ja jopa maistelemaan eri tuotteita. Saatte uusia ideoita ja vinkkejä tuotteen hankkimiseen, käyttöön ja hoitamiseen liittyen. 

Esiteltäviä tuotteita ovat muun muassa erilaiset seksivälineet, niin naisille, miehille kuin pareillekin. Liukuvoiteet, hierontaöljyt sekä erikois/teematuotteet, unohtamatta viimeisimpiä uutuuksiamme.

  • Kutsujen järjestäminen:

Suunnittele sopiva ajankohta ja ota yhteyttä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@pinky.fi. Sinun ei tarvitse huolehtia kuin sopiva paikka ja kutsua vieraat. Toivomme yhteydenottoa hyvissä ajoin, jotta pystymme takaamaan juuri haluamasi ajankohdan.

Tällä hetkellä toiminta-alueena on Varsinais-Suomi. Muuallekin kannattaa silti kysyä tarjousta, liikumme tarvittaessa kyllä pidemmällekin! Pidemmistä matkoista sovitaan polttoainekorvaukset tapauskohtaisesti. 

  • Tilaaminen käy helposti:

Täytät vain tilauslomakkeen kutsuilla ja maksun voit heti suorittaa käteisellä tai korttimaksulla.Tilaus voidaan tarvittaessa tehdä myös sähköisesti, jolloin maksutapoina kaikki verkkokaupan maksutavat. Tilaaminen on täysin huomaamatonta ja turvallista.

  • Toimitus:

Tilatut tuotteet toimitetaan kutsujen emännälle/isännälle viikon kuluessa maksujen suorituksesta. Pinky.fi toimittaa tilauksen huomaamattomasti, jokaisen tilaajan yksityisyyttä kunnioittaen. Toimitus on täysin huomaamaton, ja jokaisen tilaajan tuotteet on erikseen pakattu. Toimitustavan vaihtaminen on niin sovittaessa mahdollista, mikäli tämä tapa ei sovellu teille. Lisätietoja esittelijältämme.

  • Ota Yhteyttä:

asiakaspalvelu@pinky.fi