Pinky-kutsut

Pinky-kutsut

 

PINKY KUTSUT!

Illanistujaiset, polttarit, virkistyspäivät, tupaantuliaiset, syntymäpäivät, saunaillat, sateenkaaribileet taikka pikkujoulut...

Listalla voi olla melkein mitä vaan ja teemana mikä tahansa, ota yhteys ja tehdään teille sopivat kutsut!

Ammattitaitoinen ja luotettava edustajamme tuo luoksenne mielenkiintoisia ja ihastuttavia tuotteita. Pääsette konkreettisesti näkemään, tunnustelemaan, tuoksuttelemaan ja jopa maistelemaan eri tuotteita. Saatte uusia ideoita ja vinkkejä tuotteen hankkimiseen, käyttöön ja hoitamiseen liittyen. 

Esiteltäviä tuotteita ovat muun muassa erilaiset seksivälineet, niin naisille, miehille kuin pareillekin. Liukuvoiteet, hierontaöljyt sekä erikois/teematuotteet, unohtamatta viimeisimpiä uutuuksiamme.

  • Kutsujen järjestäminen:

Sopikaa hyvä ajankohta ja ota sitten yhteyttä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@pinky.fi. Sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin sopivasta paikasta ja kutsua vieraat. Otathan ajoissa yhteyttä, jotta pystymme takaamaan juuri haluamasi ajankohdan.

Järjestämme kutsuja alueilla Varsinais-Suomi ja Uusimaa. Muuallekin kannattaa kysyä tarjousta, sillä liikumme tarvittaessa kyllä pidemmällekin! Sijainnista riippuen katsomme aina tapauskohtaisesti matkakulun.

  • Tilaaminen käy helposti:

Täytät vain tilauslomakkeen kutsuilla ja maksun voit suorittaa vaikka heti käteisellä tai korttimaksulla. Tilaus voidaan tarvittaessa tehdä myös sähköisesti, jolloin maksutapoina käy kaikki verkkokauppamme maksutavat. Tilaaminen on täysin huomaamatonta ja turvallista.

  • Toimitus:

Tilatut tuotteet toimitetaan kutsujen emännälle/isännälle viikon sisällä maksujen suorituksesta. Pinky.fi toimittaa tilauksen huomaamattomasti, jokaisen tilaajan yksityisyyttä kunnioittaen. Toimitus on täysin huomaamaton, ja jokaisen tilaajan tuotteet on erikseen pakattu. Toimitustavan vaihtaminen on niin sovittaessa mahdollista, mikäli tämä tapa ei sovellu teille. Mahdollisia lisätietoja saa esittelijältämme.

  • Ota Yhteyttä:

asiakaspalvelu@pinky.fi