Strap-on & sitominen

Sijainti
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 54 yhteensä

Sitominen eli bondage

Sitomisen (yleisempi termi englanninkielinen käännös "bondage") pidetään yhtenä sadomasokismin miedoista muodoista. Kukapa meistä ei ajoittain haaveilisi, että havahtuisi sidottuna sängystä alasti ja alttiina kaikenlaisille tuhmuuksille.. No, hommassa voi kuitenkin mennä myös perinteistä "jalat ja kädet sängynpäätyihin sidottuna" -meininkiä paljon, paljon pidemmällekin. Sitomisesta tykkäävät ihmiset saavat seksuaalista mielihyvää liikkumiskykynsä rajoittumisesta ja/tai sitomisvälineiden vahvasti puristavasta tunteesta – sitomishommat voivatkin olla ihan silkkaa rentoutumista, eikä siihen tarvitse liittyä edes seksi. Yleensä sitomiset tapahtuvat narulla, silkkisillä liinoilla tai kovemmissa otteissa nahkaisilla tai metallisilla kahleilla. Toki hommaan toimii kiireessä vaikka kotoakin löytyvät tavarat, kuten esimerkiksi vyöt tai kravatit.

Sitomisessa usein käytetään myös jonkinasteisia rooliasusteita, jotka korostavat alistajan ja alistetun asemaa, esim. sitojalla jokin uniformu, sidotulla suukapula jne.  

Strap-onit

Strap-on on vyöllä tai remmein päälle puettavat valjaat, joihin on kiinnitetty yleensä kumista tai lateksista valmistettu tekopenis. Strap-on-dildot toimivat periaatteessa aivan yhtä moneen käyttötarkoitukseen kuin perinteisetkin dildot, mutta luonnollisesti parhaimmillaan ne ovat kahden tai useamman telmijän leikeissä – valjaiden ansiosta kädet jäävät vapaaksi muuhun toimintaan. Strap-onia voi käyttää myös mies oman peniksensä lisäksi tai korvaajana. Strap-onin avulla naisenkin on mahdollista ajaa miehisestä näkökulmasta!