Strap-on

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 22 yhteensä

Strap-on seksileluilla saat täysin uusia ulottuvuuksia seksielämääsi

Tarvitsetko hepille lisätukea, puuttuuko miehinen kalleus kokonaan tai haluatteko vain tuoda uutta tuulahdusta seksiin? Kaikissa tapauksissa strap-on on hyvä valinta! Strap-onilla saat jalkoväliisi tanakan tekopeniksen, jolla ajat loputtomiin ilman lihallisia uupumuksia! Strap-onit kiinnittyvät päällesi valjain, ja niihin kiinnitetty tekopenis seisoo uljaassa asennossa herkeämättä.

Strap-on -tuotteidemme avulla saat uusia ja jännittäviä ulottuvuuksia seksielämääsi. Erilaiset strap-on -tuotteet sopivat erinomaisesti sekä naisten että miesten käytettäväksi. Laajasta valikoimastamme löydät myös SM-leikkeihin sopivia strap-on -tuotteita sekä valjailla että ilman. 

Oletko koskaan pannut miestäni strap-on -dildolla perseeseen? Takaamme sen että se vasta kiihottavaa on. Tuhmaa ja taatusti nautinnollisen alistavaa! Monilla miehillä elää voimakkaana ajatus siitä, että naisen perseeseen pitäisi päästä tuikkaamaan, mutta omaan anaaliaukkoon ei saisi kukaan koskea. Pelätään suotta sitä että se on todella homomaista. Eihän mies voi kiihottua siitä, että hänen peppuaan hyväiltäisiin tai että nainen jopa työntyisi tekopeniksellä sen sisään. Monet miehet eivät edes ajattele anaaliseksiä siitä näkökulmasta, että oma peppu olisi tyydytyksen kohteena, vaikka omaa naistansa mielellään peppuun ajelisivatkin. Monet naiset voisivat ehdottaa anaaliseksissä myös niin että mies on ottavana tai saavan osapuolena. Tosiasiassa strap-on hieromasauvat ovat todella yleisiä naisten välisessä lesboseksissä.

Strap-onin avulla kumppaniin yhtyminen voi olla ihanaa, ja kaunista seksiä siinä missä normaali yhdyntäkin.

Strap-onit on tuoteryhmä joka herättää kiihottavia intohimoja niin miehissä kuin naisissa ja panee veren kiertämään. Strap-Onien avulla voitte antaa kumppanillenne enemmän ja täyttää ne salaisimmatkin fantasianne. Salaiset fantasiat juurikin tekevät Strap-on sauvoista ja valjaista erittäin kiihottavan seksilelun. Kun haluatte räväyttää makuuhuoneessa, tai vaikkapa kesken esileikkien, niin laita kumppanisi imemään kunnon jortikkaa sekä anna hänen sitten päättää, että koska on B-rapun vuoro.

Lupaamme todella kuumottavia hetkiä tämän tuoteryhmän parissa, olitte sitten heteroseksiä harrastava, tai lesboseksistä kiinnostunut pariskunta!