Kiihottimet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 54 yhteensä

Miksi pareille kehitetty kiihotin voi pelastaa suhteesi

Usein jossain vaiheessa suhdetta ajaudutaan tilanteeseen, jossa seksi tai sen puute nousee puhenaiheeksi. Yleensä sitä on liian vähän, joka alkaa ajan mittaan hiertämään suhteen arvokkaita tukipilareita. Mikä avuksi kun kumppani ei selvästikkään enää nauti yhteisestä iloittelusta täysinrinnoin? Keskutelu voi auttaa, mutta usein vastaukset ovat ympäripyöreitä "en tiedä" vastauksia.

Seksinhän ei pitäisi olla välineurheilua, vai pitäisikö sittenkin? Yhteisillä seksivälineillä voit tuoda uutta kipinää ja vaihtelua normaaleihin rutiineihin. Siitä saa helposti tehtyä täysin uudenlaisen yhteisen seikkailun kummallekkin. Vaihtelu on erittäin tärkeä osa seksielämää, joka helposti ajautuu yksille raiteille ja alkaa seuraamaaan samaa kaavaa kerta toisensa jälkeen. Lelujen ostaminen voi tuntua omituiselta tai nololta, mutta tosiasiassa kuinka noloa se oikeasti on, jos saatte lisää vilsketta uusilla kivoilla leluilla ja vimpaimilla.

Puhelimen välityksellä toimivat kiihottimet kaukosuhteeseen

Mobiililaitteiden ja sovellusten aikakaudella myös seksivälineet ja seksilaitteet ovat kehittyneet täysin uudelle tasolle. Markkinoille tulee jatkuvalla syötöllä mitä mielikuvituksellisempia laitteita, joista osa on todellisia helmiä. Monet valmistajat ovat kehittäneet täysin omat mobiili sovellukset, joita voi käyttää puhelimitse interaktiiviseen kanssakäymiseen kumppanisi kanssa.

Ohmibod blue motion kiihotin ja We-vibe ovat loistavia keksintöjä esimerkiksi kaukosuhteisiin, joissa mies voi osallistua interaktiivisesti kumppaninsa tyydyttämiseen vaikka toiselta puolelta maapalloa. Mikä olisikaan ihanampaa kun pieni nautinto hetki ennen nukkumaan menoa miehesi säestyksellä. Tuotteiden mukana tulee joko pikkuhousuisin asetettava klitoriskiihotin tai tavallinen klitoriskiihotin. Puhelimeen ladattavasta sovelluksesta löytyy useita erillaisia kiihotin ja hieromaohjelmia miehelle valittavaksi.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Voiko blue motionin tai we-vibin ottaa helposti mukaan matkalle?
A: Kyllä voi. Kokonsa puolesta kummatkin tuotteet ovat helposti pakattavissa mukaan.

Q: Mitä suosittelette aloittelijalle?
A: Hyvä puoli kiihottimissa on se, että niitä voi käyttää kaikki iästä tai kokemuksesta riippumatta.

Q: Tukeeko tuote puhelintani?
A: Valmistajien kehittämät sovellukset löytyvät yleensä android ja iOS käyttöliittymille. Kannattaa kuitenkin tarkistaa tuotesivulta tukeeko sovellus puhelimesi käyttöliittymää.