Silmälaput, naamiot & hatut

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

15 tuotetta

Herkistä aistisi!

Nosta kiihotus uusiin ulottuvuuksiin käyttämällä silmälappuja seksissä! Koska näköaisti on poissa pelistä, muut aistit herkistyvät äärimmilleen, mikä mahdollistaa mahtavan seksikokemuksen. Ja lisäksi – jos olet ujo sänkypuuhissa, kumppanin silmien sitominen saattaa auttaa sinua suorittamaan seksuaaliset himosi rohkeammin!

Viisi vinkkiä silmälappujen käyttämiseen

  1. Yllätä: Silmät sidottuina seksin harrastamisen kuuluu olla yllätyksellistä! 
  2. Ruoki aistejasi: silmälappujen käyttäminen seksissä ei tarvitse rajoittua vain yhdyntään. Jos haluat kokeilla jotain uutta seksissä, silmälaput ovat hyvä keino aloittaa, sillä voit kokeilla niitä makkarin ulkopuolella ensin. Maistakaa eri herkkuja silmät sidottuina; hunajaa, suklaata, marjoja jne. 
  3. Siivoa sotkut: Voitte yrittää puhdistaa toisenne silmät edelleen sidottuina. Voitte käyttää sormianne ja kieltänne puhdistamaan kumppaninne jäätelön tahriman suun ja vartalon.
  4. Vie homma makkariin: Silittele kumppanisi vartaloa hellästi eri kohdista, kohottaen hänen kiihottumistaan jatkuvasti. Voit käyttää myös kieltäsi ja suudella häntä eri puolille vartaloa.
  5. Vaihtakaa puolia: Älkää kumpikaan antako toisen olla koko ajan se viihdyttävä osapuoli – vaihdelkaa rooleja, antakaa toistenne tuottaa teille yllätyksellisiä kiihotuksen tunteita!