Käsiraudat

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

9 tuotetta

Käsiraudat on perinteikäs sitomisväline aktiiviseksin harrastajille

Käsiraudat ovat ehkä ne maineikkain sitomisväline seksissä. Käsirautojen melkeinpä kuuluu löytyä joka kodista. Jos olet ensi kertaa käsirautoja ostamassa, suosittelemme valitsemaan pehmustetun mallin – ne kun ovat se hellempi vaihtoehto. Myymämme käsiraudat on valmistettu etupäässä metalleista, kuten teräs tai alumiiniseoksista. Pehmuistetuista raudoistakin saa pehmusteosan pois, mikäli kaipaatte kovempia otteita ja rimpuilun vähentämistä. Käsiraudat ovat lukitsemisen jälkeen avattavissa avaimella tai käsiraudoissa vakiona olevalla turvakytkimellä, joskin niiden tiirikointi on helppoa hakaneulalla, paperiliittimellä tai vastaavalla "työkalulla". 

Suomalaisessa oikeuskäytännössä käsirautojen käyttö kahlitsemiseen on sallittua seksin ja erotiikan harrastajille. Makuuhuoneen tai asuntosi ulkopuolella on käsiraudat määritelty laissa yhdeksi tärkeimmistä järjestyksenvalvojan virallisista voimankäyttövälineistä. Seksivälineinä käytetyt käsiraudat on yleensä varustettu turvanapilla, joten avaimen kadottaminen ei aiheuta suurtakaan ongelmaa. 

Suosituimpia käsirautojamme on pehmustetut käsiraudat, jotka ovat ystävällisiä iholle, ranteille ja nilkoille. Seksikäsirautoja ei voi kiristää niin paljon, että verenkierto ranteissasi estyisi. Käsirautojen päällä oleva pehmuste ehkäisee myös nikkeliallergiaa. Myymämme käsiraudat eivät sovellu ihmisen kiinniottamiseen, sillä seksileluiksi suunnitellut käsiraudat saattavat vaurioitua kovassa rimpuilussa ja aiheuttaa hajotessaan nirhaumia ja ihovaurioita. Käsiraudat on suunniteltu seksinautinnon pitkittämiseen ja kumppanin hallintaan ja alistamiseen.

Huom: Älä raudoita ketään vasten tahtoaan.