Miehille

PANOX ORIGINAL - ravintolisä

19,90 €

Varastossa

Luonnollinen tapa parantaa mieskuntoa.

Suosittelemme vielä ostettavaksi

  1. Erikoishinta: 25,90 €

    Normaali hinta: 29,90 €

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

PANOX ORIGINAL

Mieskuntoa luonnollisesti tehokkaammaksi! L-arginiini-yrtti-sinkkitabletti ravintolisä.

Panox on 100 % luontainen valmiste, joka on kehitetty elvyttämään mieskuntoa ja virkistämään miehistä sukupuolielämää. Ravintolisän sisältämä sinkki edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina

Mieskuntoa on vaikea selittää, sillä miehen seksuaaliseen toimintahäiriöön ei useinkaan löydy yksiselitteistä syytä. Sen voivat aiheuttaa työpaineet, sairastuminen tai unen puute. Tyydyttävä seksielämä on kuitenkin tärkeä osa toimivaa parisuhdetta ja perhe-elämää.

 

Suositeltava annostus: Aikuisille miehille 2 tablettia vuorokaudessa. Parhaan hyödyn Panoxista saa nauttimalla säännöllisesti päivittäin 2 tablettia päivässä. Täysi vaikutus saavutetaan noin 4 viikon säännöllisen käytön myötä. Tuotteen käytön voi halutessaan lopettaa, kun tilanne korjaantuu ja tarvittaessa käytön voi aloittaa uudestaan. Valmiste sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön.

 

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ja tasapainoisen ruokavalion eikä terveiden elämäntapojen korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

 

Pakkauskoko 60 TABL / 67 G

 

Ainesosat:

L-arginiini HCL, täyteaineet (E460, E463, E1201), Tribulus terrestrisuute, Macajuuriuute, Ginsenglehti- ja juuriuute, pintakäsittelyaineet (E1203, E1521), emulgointiaineet (E470b, E551) Polygonum cuspidatumuute (resveratroli), sinkkioksidi, väriaineet (E131, E171).

Suositeltava annos 2 tablettia sisältää:

L-arginiinia 890 mg

Sinkkiä 24 mg (240 %*)

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Valmistettu Suomessa. Valmistuttaja Via Naturale Oy, Kalliotie 2, 04360 Tuusula

Lisätiedot: info@vianaturale.fi, (09) 8709 856, www.vianaturale.fi