Pepputuotteet

Ouch The Electro Anustappi Stimulaattori

59,90 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Sähkösäväreistä tykkäävän ehdoton suosikki laite. Pieniä sähköimpulsseja antava anustappi sekä kuula ovat täydellinen combo niin hellempään kuin revittelevämpäänkin stimulaatioonkin. Anustapin lisäksi sähköä on myös kädessäpidettävän keskusyksikön metallinvärisessä soikeassa keskiosassa, jolla voit hieroa lisäksi mieluisia kohtia. 

Sähköimpulsseja jakavat seksivälineet ovat nostaneet suosiotaan jatkuvasti. Emättimeen, klitorikseen, välilihan alueelle ja peräaukkoon kohdistuvat nopeataajuuksiset sähköimpulssit voivat tuoda erittäin kiihottavaa nautintoa. Näistä tuotteista hyötyvät myös henkilöt joilla on orgasmivaikeuksia ja tuntopuutoksia.

Tuotetiedot: 
- Materiaali: ABS 
- Anustapin koko pituus: n. 8 cm / käytettävän osan pituus 6.5 cm. 
- Anustapin halkaisija: 2.5 cm. 
- Kaukosäätimen mitat: 8 cm x 3.6 cm. 
- Toimii: 1 x CR2032 paristolla (tuotteen mukana) 

Käyttöön liittyviä varoituksia: 
Henkilöiden joilla on sydänsairaus, rytmihäiriöitä, verenpainetauti, ihosairaus, sydämentahdistin, tuberkuloosi tai pahanlaatuinen kasvain tulee keskustella lääkärin kanssa ennen sähköiseen stimulaatioon perustuvien tuotteiden käyttöä. Tämä koskee myös henkilöitä jotka ovat raskaana tai juuri synnyttäneet. Sähkölaitetta ei tule altistaa kosketuksiin veden kanssa.