Miehille

ALE
Natalie aidonkokoinen seksinukke

Natalie, aidonkokoinen seksinukke

Erikoishinta: 190,00 €

Normaali hinta: 209,00 €

Varastossa

Suosittelemme vielä ostettavaksi

  1. 79,95 €
  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Aidon kokoinen ja tuntuinen seksinukke

Aidon kokoinen ja tuntuinen Natalie seksinukke on aina valmis tyydyttämään sinut ja vieläpä mahdollisimman aidon tuntuisesti.  Hyvän näköisen seksinuken pää, hiukset, kädet ja jalkaterät ovat aidon näköiset, kokoiset ja tuntuiset (3D). Muu nuken vartalo on perinteisesti pumpattava. Vagina -ja anusaukot ovat valmistettu aidon tuntuisesta ihoa jäljittelevästä "Nature Skin" materiaalista ja niiden nautinnolliset tunnelit ovat upotettu nuken sisään. Vagina on erittäin aidon näköinen ja todella nautinnollisen tuntuinen. Sen seinämissä on pieniä nystyröitä, jotka hierovat sinua joka puolelta. Anusaukko on myös aidon näköinen ja sen tunneli on nystyröity. Se imaisee sinut sisäänsä tavalla, jota et ole ennen kokenut. Natalien suurikokoisten rintojen nännit ovat valmistettu "Nature Skin" - materiaalista. Voit imeä ja nuolla niitä niin paljon kuin haluat.. 

Vagina -ja anustunnelit ovat valmistettu erityisestä, ihoa jäljittelevästä materiaalista. Käytön jälkeen tunnelit voidaan kääntää, sormia apuna käyttäen ns. ylös-alaisin, jolloin niiden pesu on helppoa. Tunnelit pestään laimealla saippuavedellä ja niiden annetaan kuivua itsestään tai kevyesti pyyhkeellä taputtelemalla. Mukana oleva hoitotalkki auttaa pitämään materiaalin hyvänä pitkään. Talkkia levitetään tunneleihin sekä keinovaginan -ja anuksen ulko-osiin käytön välisiksi ajoiksi. 
Natalie seksinuken kädet ja jalat ovat liikuteltavat ja voit laittaa hänet eri asentoihin. Aidon kokoiset ja tuntuiset kädet pitävät sinusta kiinni, melkein kuin aito ihminen. 
Natalie seksinukella on mukanaan eroottiset alusvaatteet, jotka paljastavat hänen parhaat paikkansa. Voit tietysti riisua hänet milloin tahansa.. Kiihottavaa, eikö totta?! 
Seksinuken mukana saat pumpun, vibraattorin, ja paikkaus-setin. Kuulavibraattori asetetaan seksinuken vagina -ja anustunneleiden yläpuolella olevaan reikään, jossa se värisee lisäten kiihottavia tuntemuksia entisestään. Vibraattorin moottoria säädetään portaattomasti, johdollisen kaukosäätimen avulla. 

Tuotetiedot: 

  • Seksinuken materiaali: PVC / TPR / ABS (kuulavibraattori) 
  • Kuulavibraattorin pituus: n. 6 cm. Toimii 2 x AA paristoilla. 
  • Mukana pumppu suulakkeineen, korjaus-setti, säilytyspussi seksinukelle ja hoitotalkki.