Peniksen kasvattaminen

Mister B Pump Box Penispumppu

159,00 €

Varastossa

Loading...

* Vaaditut kentät

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Mister B Pump Box Penispumppu

Mister B penispumppu on todella laadukas penispumppu jonka avulla saat takuuvarmoja tuloksia, sopii myös aloittelijoille. Salkkuun pakattu penispumpun jonka käsikahva on helppokäyttöinen ja luotettava, mukana 1 kestävä sylinteri. Mister B penispumppu ei vuoda sylinterin päässä olevan laadukkaan tiivisteen ansioista ja pumpun kahvassa on tarkka mittari, jonka avulla alipaineen määrää on helppo seurata. Kahvassa on paineen vapautuspainike. Tästä penispumppu joka kehittää erittäin voimakkaan imun helposti ja nopeasti. Pumppaat sylinteriin kunnon imun helposti. Kestävä, saumaton sylinteri on takaa turvallisen toiminnan. Pakkauksessa mukana 1 sylinteri. Valitse sopiva sylinterinkoko peniksen ympärysmitan mukaan.

Kuinka penispumppua käytetään?

Liitä mahdollinen irrallaan oleva letku sylinteriin ja aseta tiiviste sylinterin avonaiseen päähän. Tarvittaessa leikkaa tiivisteen sisäosa sopivan kokoiseksi. Ennen penispumpun käyttöä on hyvä tarkistaa turvaventtiilin sijainti sekä sen toiminta. Laita tiivisteen sisä- ja ulkoreunalle liukuvoidetta ja työnnä penis putkeen. Paina sylinteri tiukasti ihoa vasten ja purista pumppuosan palloa tai kahvaa varovasti. Pumppaamisen johdosta sylinteriin muodostuu alipaine joka saa veren virtaamaan peniksen suonistoon. Veren virtaus muodostaa erektion.
Pumppaa rauhallisesti alipainetta sylinteriin jatkuvasti huomioiden miltä sinusta itsestäsi tuntuu. Jatka pumppaamista kunnes peniksesi on täydessä erektiossa. Pysähdy tunnustelemaan miltä sinusta tuntuu, tarkista ettei peniksen varressa ole verenpurkaumia ja ettei paine tunnu epämiellyttävältä. Jos kaikki on ok, voit lisätä painetta vielä vähän. Jos haluat käyttää penisrengasta, aseta se löysästi sylinterin kumitiivisteen ympärille, ennen penispumpun käyttöä. Kun erektio on saavutettu, liuta penisrengas sylinterin päältä peniksen tyveen ja kiristä se. Voit asettaa penisrenkaan peniksen juureen myös sylinterin poiston jälkeen. Älä käytä penispumppua 30 minuuttia pidempään. Voit vapauttaa alipaineen sylinterin sisästä missä tahansa pumppaamisen vaiheessa.

Älä käytä penispumppua 30 minuuttia pidempään. Voit vapauttaa alipaineen sylinterin sisästä missä tahansa pumppaamisen vaiheessa.

Tuotetiedot: Materiaali: ABS / metalli

Koon valinnassa kannattaa valita se joka on lähimpänä oman peniksen kokoa.

S -koko: 

  • Sylinterin halkaisija (sisäpuolelta): 4,4 cm 
  • Sylinterin sisäosan pituus: 22,8 cm

M -koko:

  • Sylinterin halkaisija (sisäpuolelta): 5,0 cm 
  • Sylinterin sisäosan pituus: 23,5 cm

L -koko:

  • Sylinterin halkaisija (sisäpuolelta): 5,6 cm 
  • Sylinterin sisäosan pituus: 23,5 cm