Maksaminen kassalla

Olemme pyrkineet kehittämään kassamme mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Seuraamalla neljää vaihetta ostaminen on helppoa ja kivaa.

 • ensimmäinen vaihe : asiakastietojen täyttäminen Täytä omat tietosi. Tässä vaiheessa voit myös rekisteröityä sivuillemme käyttäjäksi.
 • Toinen vaihe : Toimitustavan valitseminen Valitse itsellesi sopivin toimitustapa. Me suosittelemme smart postia!
 • Kolmasvaihe : Valitse maksutapa Valitse itsellesi mieluisin maksutapa. Sinut ohjataan tilauksen jälkeen suoraan valitsemasi maksutavan maksusivulle (verkkopankki & korttimaksut).
 • Neljäsvaihe : Tilauksen tarkistaminen Esikatsele ja tarkista, jonka jälkeen olet valmis hyväksymään tilauksen.

Tilauksen jälkeen saat vielä tilausvahvistuksemme sähköpostiisi. Kun tilaus on valmis lähteväksi lähetämme vielä seurantatunnuksen sähköpostiin.

Ensimmäinen vaihe omat tiedot

 

1. Laskutustietojen / omien tietojen täyttäminen

Voit halutessasi luoda tilin verkkokauppaamme. Se on täysin vapaaehtoista ja helpottaa tilaamista uudelleen. Täytä omat tietosi sekä anna sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sähköpostiin tilausvahvistuksen ja seurantatunnuksen kun tilauksesi on valmiina lähtemään. On myös tärkeää, että annat puhelinnumerosi – näin saat tiedon nopeammin, jos tilauksessa tai toimituksessa on ongelmia. Ensisijainen lähestymistapamme on aina sähköposti, mutta jos emme saa sinua sitä kautta kiinni, voimme lähettää tekstiviestin tai soittaa.

Täytä huolellisesti osoitetiedot sekä postinumero ja postitoimipaikka. Kun olet syöttänyt postinumerosi, järjestelmämme listaa automaattisesti Smartpost-automaatit kyseisellä postinumeroalueella. 

 

 

 

valitse toimitustapa

 

2. Valitse toimitustapa, joka sopii parhaiten sinulle

Tarjoamme kolme nopeaa toimitustapaa, joista voit valita mieleisesi. Kuljetuspalveluissamme luotamme postin palveluihin, jotka kattavat laajasti koko Suomen. Lähettäjäksi merkitsemme Mamitools Oy.

 •  Nouto postista: Toimitamme tilauksesi lähimpään postin toimipisteeseen. Perushinta tälle toimitukselle 5,90€ kun tilaus alle 69€. Kun tilauksesi on yli 69€ euroa toimitamme tilauksen ilmaiseksi (0,00€).
 •  Smartpost: Meidän ehdottomasti suosituin toimitustapa. Nopeaa ja erittäin helppoa noutaa tilauksesi valitsemastasi pakettiautomaatista. Posti lähettää vahvistuksen tekstiviestitse, kun tilaus on noudettavissa automaatista. Vahvistuksessa myös PIN-koodi, jolla saat oman luukkusi avattua. Perushinta toimitukselle vain 2,90€ kun tilaus alle 69€. Kun tilauksesi on yli 69€, toimitamme tilauksen ilmaiseksi (0,00€).
 •  Postin kotiinkuljetus: Nopea toimitus suoraan kotiovellesi. Erityisen hyvä vaihtoehto, jos lähin postin toimipiste tai pakettiautomaatti on tuskaisen kaukana. Tällä toimitustavalla ei voi maksaa postiennakolla. Kiinteä Perushinta toimitukselle 8,90€. Tämä toimitustapa ei tue ilmaista toimitusta.

 

 

valitse sopivin maksutapa

 

3. Valitse oma maksutapasi

Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla. Yhteistyökumppanimme maksun välityksessä on Suomalainen Paytrail Oyj. Tililläsi maksun saajaksi tulee Paytrail. 

 •  Luotto -ja pankkikortit: Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä luotto -ja pankkikorteilla kuten VISA, Mastercard, Diners jne. Hyväksyttyäsi tilauksen sinut ohjataan valitsemasi kortin maksusivulle.
 •  Verkkopankit: Verkkopankkimaksu on Suomen suosituin maksutapa. Tarjoammekin kaikki suomalaiset pankit. Hyväksyttyäsi tilauksen sinut ohjataan valitsemasi pankin kirjautumissivulle.
 •  Postiennakko: Voit myös tilata käyttämällä postiennakkoa, jolloin maksat vasta kun olet noutamassa tilauksen Postin toimipisteestä. Postiennakkolisä on +5,90€.
 •  Klarna Lasku: Yksinkertaisten ja turvallisten maksutapojen klassikko. Ostaessasi Klarna Laskulla tilaus toimitetaan aina ennen maksamista ja saat ostoksellesi 14 päivää maksuaikaa.
 •  Klarna Osamaksu: Kun maksat erissä, kaikki ostoksesi kerätään kätevästi yhdelle kuukausilaskulle. Aivan kuten laskulla ostaessasi, saat tuotteet kotiin ennen kuin maksat niistä.

 

 

 

esikatsele ja tarkista tarkista tilaus

 

4. Esikatsele ja tarkista tilauksesi

Viimeisessä osiossa voit esikatsella tilauksesi sekä tarkistaa tilaamasi tuotteet ja tuotteiden määrät. Voit tehdä vielä muutoksia tilaamiisi tuotteisiin, jolloin kassa päivittyy automaattisesti päivityksiesi mukaan. Tiesitkö, että meille voit palauttaa tuotteet jopa 30 päivän ajan? 

Lahjakortti tai alennuskoodit

Jos sinulla on lahjakortti tai alennuskoodi kauppaamme, voit lisätä sen vielä ennen tilauksen vahvistamista. Kassamme päivittyy automaattisesti antamasi koodin mukaisesti.

suorita tilaus

Uutiskirjeen tilaaminen

Meidän uutiskirjeemme on paljon muuta kuin pelkästään tuotteiden tyrkyttämistä ja alennuksia! Meidän uutiskirjeemme koostuu pääsääntöisesti artikkeleista sekä uusista ja hauskoista uutisista. Uutiskirjeen peruuttaminen onnistuu todella helposti suoraan lähettämästämme uutiskirjeestä.

 Kerro meille kuinka löysit meidät

Haluatko auttaa meitä ja kertoa missä olemme onnistuneet? Toivoisimme, että kerrot meille kuinka olet löytänyt kauppaamme. Se antaa meille äärimmäisen tärkeän signaalin siitä, missä olemme onnistuneet!

 Toimitusehtojen lukeminen ja hyväksyminen

Suosittelemme lukemaan toimitusehtomme ennen hyväksymistä. Mutta jos se ei kiinnosta, niin voimme taata, että toimitusehdoissamme ei ole mitään pienellä präntättyä tekstiä, joka vaikuttaisi ostopäätökseesi. Olemme 100% turvallinen suomalainen yritys, joka rakastaa ja kunnioittaa asiakkaitaan.

 

 

Olet valmis suorittamaan tilauksen! Helppoa vai mitä?