Kahleet & remmit

Lovetoy SM- ja Bondage Aloittelijan Seksivälinesetti

62,90 €

Varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

Lovetoy Starter Kit sisältää seuraavat tuotteet:

- Mustat, keinonahkaiset kahleet ranteisiin. Leveiden ja jämäköiden ranneremmien välissä on metalliketju ja lukot. Remmeissä on metallisoljet ja säätövara. Max. ympärysmitta n. 26 cm.

- Peniksen varteen pujotettava kiihotussukka. Joustavasta jellymateriaalista valmistettu sukka on nystyröity ja se tuo uskomatonta nautintoa kumppanille yhdynnän aikana. Kiihotus-sukka tekee peniksen paksummaksi. Pituus: 11.5 cm. Erittäin venyvä materiaali.

- Nautinnollisesti puristavat nänninipistimet. Metallista valmistettujen nänninipistimien puristusvoimaa voidaan säätää. Nipistimissä on kiinni kilisevät kulkuset jotka voidaan myös irroittaa.

- Muotoiltu, värisevä vibraattori. Kovamuovista valmistetun vibraattorin varressa on eri kokoisia palloja jotka tuntuvat nautinnolliselta kun vibraattoria työnnellään edestakaisin. Vibraattorin moottoria säädetään portaattomasti ja se toimii 1 x AA paristolla. Pituus: 19 cm ja halkaisija 2.5-4 cm.

- Silikoninen anustappi joka toimii myös miehen eturauhaskiihottimena. Joustavassa ja miellyttävän tuntuisessa anustapissa on myös kapea, pieni ulkoke jonka avulla peppuseksin maailmaan tutustuminen on helppo aloittaa. Anustappi on muotoiltu niin, että sen avulla mies voi saada orgasmeja prostatan alueen g-pisteen kautta. Anustapin käytettävän osan pituus: 7.5 cm. Halkaisija: 2.5-3.5 cm.

- Nautinnollisesti värisevä kiihotinkuula. Kovamuovista valmistettua kiihotinkuulaa voidaan käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Kiihotinkuulan moottoria säädetään portaattomasti, johdollisen kaukosäätimen avulla ja voitkin säädellä sitä itse tai antaa kaukosäätimen kumppanillesi. Kiihotinkuulan pituus: 5.5 cm ja halkaisija 2.5 cm. Toimii 2 x AA paristoilla.

- Keinonahkasta valmistetut, jämäkät silmälaput. Tuhmat silmälaput ovat hyvän näköiset eikä niiden takaa kurkistella.

- Kaksipuoleisen raipan/huiskan. Ruoskan toisessa päässä on keinonahkainen, sydämen muotoinen lätkä jolla voit läimäytellä kumppaniasi rajummin. Ruoskan toisessa päässä on mustiä höyheniä jotka sopivat hellään vartalon ja intiimialueiden hivelyyn. Raipan pituus: n. 42 cm.

- Kovamuovista valmistetut geishakuulat. Geishakuulien sisällä olevat painavammat pallot aiheuttavat liikkeessä värinää joka tuntuu kiihottavalta. Geishakuulat sopivat myös lantionpohjalihasten treenamiseen ja esileikkiin. Kuulien yhteispaino: 56 g. Halkaisija: 34 mm.

- Peniksen juureen pujotettava, joustava penisrengas jossa on värisevä moottori. Penisrengas puristaa peniksen juuressa tehden erektiosta kovemman ja pitkäkestoisemman. Vibraattorin värinä tuo nautintoa molemmille. Penisrenkaan vibraattorin paristot kestävät n. 30-60 min. eikä niitä voi vaihtaa. Penisrengasta voidaan käyttää tämän jälkeen ilman vibraa tai siihen voidaan yhdistää jokin toinen, pieni kuulavibraattori.

- Pakkauksessa on mukana punaisia, kankaisia ruusun terälehtiä joita voidaan sirotella kumppanin vartalolle, sänkyyn tai lattialle