Naisille

ALE
Love Machine Panokone

Love Machine Panokone

Erikoishinta: 349,00 €

Normaali hinta: 385,00 €

Varastossa

 • Huomaamaton toimitus.
 • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
 • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
 • Aina ilmainen palautus

Panokoneiden kuningas jossa on kaikki tarvittava

Panokone joka antaa sinulle enemmän kun voit edes kuvitella. Panokone on erittäin monipuolinen joka sisältää uskomattoman määrän erilaisia lisäosia. Kaiken tämän lisäksi panokone on myös erittäin kestävärakenteinen. Koneeseen voit yhdistää erilaisia tekopeniksiä, anustappeja dildoja ja vibraattoreita.

Erillinen asennus mahdollisuus on myös keinovaginalle ja masturbaattorille. Erikoiseksi tämän panokoneen tekee se fakta, että siihen yhdistettyjä seksivälineitä voidaan käyttää vaikka samanaikaisesti. Tämä naisille ja miehille soveltuva ihmelaite takaa sellaiset kyydit, joiden pitkäkestoisuudesta aito partneri voi vaan haaveilla. Genitaali-alueesi ovat taatusti hellänä panokoneen pitkäaikaisten panosessioiden jäljiltä - Tämä siis on sinun päätettävissä.

Panokone asetetaan laittialle, sängylle tai vaikkapa sohvalle ja verkkovirralla toimivana se on aina valmis yhdyntään kanssasi. Säädettävällä kahvalla pidät itsesi mukana hurjimmissakin kyydeissä. Panokoneen tulokulman voit säätää mieleiseksesi ja valita itsellesi vain ne parhaat seksi- tai yhdyntäasennot. Panokone on varustettu kehdella erilaisella toiminnolla ja paketin mukana tulee kaikki tarvittavat koneeseen yhdistettävät lisäosat.

Panokoneeseen voit kiinnittää mukana tulevan tekopeniksen, anustapin tai vaikkapa keinovaginan. Panokoneeseen on yhdistettävissä pakettiin sisältyvä sileä hieromasauva, G-pistesauva ja motorisoitu kiihotinkuula. Panokoneen männässä olevan tekopeniksen työstäessä sinua, voit saman aikaisesti nauttia kihelmöivästä kiihotinkuulasta tai hieromasauvasta. Panokoneen mäntään kiinnitettävän tekopeniksen tai dildon tehokkuutta ja liikenopeutta voit säätää aina mielihalujesi mukaiseksi. Panokoneen nopeus säädetään mukana tulevalla langallisella kaukosäätimellä. Panokoneen tehokkaan moottorin ansiosta sauvat ja kiihotinkuula värisevät tarvittaessa erittäin tehokkaasti. Värinävoimakkuutta säädetään samasta kaukosäätimestä kuin panokoneen männän liikettäkin. Langallisessa kaukosäätimessä on omat säätönsä molemmille toiminnoille. 

Panokone on helppokäyttöinen ja taatusti nautinnollinen tuote, jota voidaan käyttää yksin tai yhdessä partnerisi kanssa! Tuote on roiskesitiivis. Tuotteen kanssa suositellaan vesiliukoista liukuvoidetta tuotteen mukana tulevien silikonisten lisäosien materiaalin takia.

Tuotetiedot:

 • Panokoneen materiaali: ABS-muovi 
 • Panokoneen mitat: 25 cm x 36 cm x 21 cm 
 • Mäntään kiinnitettävän tekopeniksen materiaali: TPE. Pituus: 15.5 cm ja halkaisija 3-4 cm. 
 • Anustapin materiaali: PVC. Pituus 15.5 cm ja halkaisija 2-4 cm. 
 • Keinovaginan/masturbaattorin sisäosan pituus n. 16 cm ja halkaisija n. 6 cm. 
 • Violetin hieromasauvan materiaali: ABS. Pituus 17.5 cm ja halkaisija n. 2.5 cm. 
 • Punaisen g-pistesauvan materiaali: ABS. Pituus 13.5 cm ja halkaisija 2-2.5 cm. 
 • Kiihotinkuulan materiaali: ABS. Pituus 5.5 cm ja halkaisija 2.5 cm.