Geishakuulat & Pallot

Lelo Luna Smart Bead Lantionpohjalihasten voimistamiseen

119,00 €

Ei varastossa

 • Huomaamaton toimitus.
 • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
 • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
 • Aina ilmainen palautus

Harjoittele lantionpohjalihaksiasi kuin ammattilainen

Lelo Luna on älykäs elektronisesti ohjattu harjoituskuula, joka on tarkoitettu lantionpohjalihasten tehokkaaseen hajoittamiseen. Ihanan pehmeästä ja laadukkaasta silikonista valmistettu motorisoitu kuula värähtelee viidellä eri värinäohjelmalla. Ja niinkuin parhaat personal trainerit, niin Luna kertoo milloin tehdä harjoituksia, määrää rytmin ja säätyy automaattisesti antamaan parhaan mahdollisen vastuksen lantionpohjalihaksiesi kunnon mukaisesti. Luna harjoituskuula on tarkoitettu henkilölle, joka tosissaan haluaa voimistaa lantionpohjalihaksiaan.

Lantionpohjalihaksilla on suuri merkitys yhdynnässä, naisen seksuaaliterveydessä ja esimerkiksi synnytyksestä palautumisessa. Vahvat lantionpohjalihakset ehkäisevät myös virtsan karkailua sekä pienentävät vaihdevuosien aiheuttamia oireita.

Miten harjoittelen Lelo luna Smart kuulalla?

Aseta luna tamponin tavoin paikoilleen, niin että kuulan narut jäävät emättimen ulkopuolelle. Kuula aloittaa harjoitusohjelman automaattisesti noin 30 sekunnin kuluessa kuulan käynnistämisestä.

Aina kun tunnet Lunan värisevän tulee sinun jännittää lantionpohjalihaksiasi värinän ajan. Kun värinä loppuu voit rentouttaa lihakset ja hengähtää. Ja mikä parasta Luna tarkkailee lantionpohjalihaksiasi jatkuvasti ja määrittää harjoitusohjelmat sen mukaan. Lunan viisi eri tasoista harjoitusohjelmaa käydään läpi taso kerrallaan. Lunan sensorit muistavat ohjelman mitä harjoitit viimeiseksi ja jatkaa joko samalla tasolla tai siitä seuraavalla.

Luna ohjaa sinut värinän avulla harjoitusohjelmat läpi. Kuulan sisäänrakennetut sensorit tarkkailevat lantionpohjalihaksien kuntoa ja toimivuutta määrittäen seuraavan harjoitusohjelman tason. Ensimmäistä kertaa käytettäessä harjoitusohjelma alkaa kolmannesta harjoitusohjelmasta, joka testaa harjoittajan nykyisen lihaskunnon. Seuraavan ohjelman Luna valitsee tallentamansa ensimmäisen kerran tietojen perusteella ja se voikin olla mikä tahansa viidestä eri harjoitusohjelmasta.

Voit asettaa Lunan värisemään myös tasaisesti, jolloin voit käyttää sitä esimerkiksi klitoriskiihottimena. Paina ON/OFF nappia pohjassa noin 3 sekunnin ajan.
Harjoituskuula tulee puhdistaa, jokaisen käyttökerran jälkeen saippualla. Suosittelemme myös aikaajoin kuulan desinfioimista esimerkiksi seksilelujen puhdistusaineella.

 • Materiaali: Silikoni / ABS 
 • Mitat: 31 x 34 x 82mm 
 • Paino: 50g 
 • Viisi harjoitusohjelmaa. Yksi värinävoimakkuus. 
 • Hiljainen moottorin ääni <50dB 
 • Toimii 1 x AAA paristolla (tuotteen mukana) Huom! Kuula "muistaa" edellisen harjoitusohjelmasi pariston vaihdosta huolimatta. Yksi paristo riittää n. 200 harjoituskertaan (valmistajan ilmoittama). 
 • Mukana satiininen säilytyspussi tuotteelle, liukuvoidepussi (näytepakkaus), mm. englannin-, saksan-, ranskan-, espanjan ja italiankieliset käyttöohjeet.