Alusasut

LateX Slip Ecstasy Alushousut

28,90 €

Ei varastossa

  • Huomaamaton toimitus.
  • Yli 69€ tilauksiin ilmainen toimitus
  • Nopeat toimitukset 2-5 päivää
  • Aina ilmainen palautus

LateX Slip Ecstasy Alushousut

Tee työpäivästäsi nautinnollisempi..ilman että kukaan huomaa! Näissä latexista valmistetuissa alushousuissa on sisäpuolella nystyröitä, jotka hierovat sinua kun istut ja kävelet. 

Latex-alushousut istuvat napakasti ihoa myötäillen ja ovat myös upean näköiset ja vielä paremman tuntuiset. Alushousuisa on sisäpuolella haarojen kohdalla isoja nystyryöitä, jotka painautuvat häpyäsi vasten istuessasi. Nystyrät oon valmistettu myös lateksista, joten ne eivät paina liikaa tai tunnu epämiellyttäviltä. Voit käyttää alushousuja missä ja milloin vain, vaikka työpaikalla ja nauti työpäivästäsi entistä enemmän. 

Latex-tuotteiden puhdists ja huolto:

  • Latex-tuotteet voi pestä erityisesti latex-tuotteille valmistetulla pesuaineella tai kädenlämpöisellä vedellä. Tavallia pesupulvereita ei saa käyttää ja tuotteen kuivaus pehmeällä liinalla. Toistuvalla pesulla saat tuotteeseen lisää kiiltoa, mutta mikäli haluat tuotteesta entistäkin kiiltävämmän, suosittelemme käytettämään latex-tuotteille soveltuvaa kiiltosprayta.

Latex-tuotteista yleisesti:

  • Latex-tuoteet sisältävät luonnonkumia, joten se saattaa aiheuttaa kumiallergiselle henkilölle oireita kuten ihottumaa. Tarvittaessa Konsultoi lääkäriäsi. Kumituotteet eli latex-tuotteet ovat erittäin joustavia joskaan niitä ei saaaltiastaa teräville esineille, silloin latex-tuotteet vauroituvat helposti, ÄLÄ myöskään altista latex-tuotteita suoralle auringonvalolle.