Miehille

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 26 yhteensä

Ennenaikaiseen siemensyöksyyn löytyy ratkaisu

Kuten tiedetään että ennenaikaisessa tai herkässä siemensyöksyssä, mies laukeaa lähes aina ennen kuin nänen partnerinsa tai hän itse olisi halunnut. Tähän yleiseen vaivaan valikoimistamme löytyy monenmoista salvaa, geeliä, seerumia ja voidetta. Näiden penikseen hierottavien tuotteiden yhdistävä tekijä on niiden puuduttava vaikutus. Orgasmin ja siemensyöksyn pidättelemiseen on monia harjoitteita, mutta helpoin ja nopein apu löytyy valikoimistamme löytyvista tuotteista. Yhä useammat miehet saavat avun tähän vaivaan sivelemällä voidetta siittimen päähän, eli terskaan ja peniksen varteen. Voiteita on tarjolla erilaisin tehokkuuksin, ja vain kokeilemalla voit löytää juuri sinullle sopivimman. Puuduttavien voiteiden on huhuttu vähentävän yhdynnästä saatavaa nautintoa, mutta määriä vähentämällä lopputulos on yleensä halutunlainen. 

MIkäli sinä saat simensyöksyn alle 2 minuutin kuluttua yhdynnän aloittamisesta, suosittelemme sinulle lämpimästi puudutusgeelin tai -voiteen käyttöä penikseesi. Yhdyntä aikasi tulee joka tapauksessa moninkertaistumaan, luonnollisesti riippuen käytetyn puudutusaineen määrästä. 

Penistä paksuntavat geelit

Viime vuosien hittituotteiksi ovat muodostuneet erilaiset penistä paksuntavat geelit ja voiteet. Näillä saat jämäkkyytä ja näyttävyyttä penikseesi. Voide voidaan levittää penikseesi vaikka sinulla ei erektiota olisikaan. Tällä tuotteella yllätät niin tutun kuin ihan uudenkin kumppanuuden tai partnerin. Voiteen teho perustuu lisääntyvään verenkiertoon peniksessäsi ja saa peniksesi näyttämään siltä kuin se räjähtäisi. Muistat vain lukea pakkauksissa olevat käyttö- ja turvallisuusohjeet hyvin, ja niitä noudattaen, on aikuisviihde elokuvista tuttu mahtistondis arkipäivää myös sinulle.