Feromonit

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

11 tuotetta

Mitä feromonit ovat 

Seksuaaliferomonit ovat ihmisen elimistöstään välittämiä kemiallisia viestiaineita, joiden avulla houkutellaan vastakkaisen sukupuolen edustajaa seksuaaliseen kanssakäymiseen. Ihmisen nenän sierainten välissä olevalla vomeronasaalielimellä aistimme vastakkaisen sukupuolen erittämiä tuoksuja. Naisen emättimen erittämä feromoni on nimeltään kopuliini, ja mies erittää hiessään olevaa feromoni kemikaalia nimeltään androstenoni (C19H28O). Tämä todistaa sen että miehen ei kannata käydä suihkussa, ainakaan liian usein. Miehen hien on todettu lisäävän naisen hormonituotantoa ja seksuaalista halukkuutta. Monissa tutkimuksisa on havaittu, että haju kertoo omaa kieltään vastakkaisen sukupuolen geneettisestä taustasta suhteessa omaan. Vastoin aikaisempia käsityksiä, ihminen ei todellakaan käyttäydy niin järkevästi kuin luullaan. Ihmisillä on aivan kuten eläimilläkin, on suoraan periytyviä geenien kontrolloimia käyttäytymismalleja. 

Feromonit miehille

Miehille on tarjolla omia naisia puoleensa vetäviä feromoni valmisteita, lisäämään vastakkaisen sukupuolen kiinnostusta. Monet suihkeina miehille myytävät feromonit taianomaisesti vetoavat nasiin niin, että he tuskin sitä itse edes huomaavat. Feromonit ovat luonnon omia hajuviestejä, jotka toimivat alitajuisesti. Myymillämme feromoni suihkeilla voit moninkertaistaa vientisi ja houkuttelevuutesi naisten keskuudessa.

Feromonit naisille

Naisten käyttöön suunnitellut feromoni valmisteet toimivat tehokkaina miesten houkuttimina. Naisille suunnitelluilla tuotteilla hämäytät miehiä niin, että he saavat alitajuisen käsityksen siitä, että olet kiertosi keskivaiheilla. Kevyt suihkautus pään tai hartian seuduille saa miehet kummasti kiinnostumaan sinusta entistäkin herkemmin. Kokeile siis seuraavan kerran töissä tai yöelämässä feromoni suihkeen vaikutusta ja yllätyt. Naisille suunnatut äärimmäisen feminiiniset tuoksut levittävät ympärilleen räiskyvän ja vastustamattoman eroottisen latauksen, jota mies ei todellakaan voi vastustaa. Feromonien vaikutus on testattu sokkotestein, joissa on todettu miesten tason laadullisesti ja jopa älyllisesti parantuneen. Feromonien avulla siis entistä parempaan ja laadukkaampaan parisuhteeseen.