Stimuloivat tuotteet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 56 yhteensä

Intiimialueiden stimulointin soveltuvat voiteet ja geelit

Suuren suosion naisten ja miesten keskuudessa ovat saaneet erilaiset intiimialueita stimuloivat geelit ja voiteet. Geelien ja voiteiden tarkoitus on parantaa intiimialueiden verenkiertoa, mutta myös kosteuttaa. Voiteita voit käyttää yksin tai kumppanisi kanssa. Erityisen suurta suosiota nauttivat tuotteet, jotka ovat suunniteltu naisen klitoriksen tuntoherkkyyttä lisäämään. Valikoimistamme löytyvistä tuotteista ovat monet naiset saaneet avun orgasmien saantivaikeuksiin. 

Ravintolisät potenssi- ja erektiohäiriöihin

Tavallisin seksuaaliongelma miehillä on seksuaalinen haluttomuus. Monilla miehillä erektiohäiriö voi olla satunnaista, joskus ongelmien kestäessä pidempäänkin. Valikoimissamme olevilla seksuaalisuutta lisäävillä lisäravinteilla, on moni mies kuitenkin löytänyt avun satunnaisiin erektiohäiriöihin. Ravintolisät laajentavat verisuonia, ja lisäävät erektiossa tarvittavaa typpioksidin määrää. Hyvä on kuitenkin muistaa, että ravintolisät eivät tehoa ilman seksuaalista kiihottuneisuutta ja stimulaatiota.

Feromonit miehille ja naisille

Nykyaikanana runsas suihkuttelu ja hygienian tarkka huolto ovat muuttaneet ihmisen hajuympäristöä merkittävästi. Aiemmin ihmiset erittivät ympärilleen voimakasta tuoksua, koska peseytyminen oli viikottaista. Hammasharjaakaan ei ollut tuolloin vielä edes keksitty. Naisille miehinen tuoksu on aina ollut tärkeä kriteeri parin valinnassa. Myös miehille naisen emättimen kutsuva tuoksu on ollut merkittävä houkutin. Koska nykyään ihmisen perinteiset tuoksut ovat laimenneet, ja peittyneet vahvojen hajusteiden alle, tarvitaan feromoneja jotka toimivat ja houkuttelevat vastakkaista sukupuolta salakavalasti. Tutustu laajaan feromonisuihke valikoimaamme ja tilaa jo tänään. Tulet yllättymään positiivisesti vastakkaisen sukupuolen runsaaseen, ja yllättäväänkin kiinnostukseen juuri sinusta.