Seksilelujen puhdistusaineet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

15 tuotetta

Miten pidän seksileluni puhtaina

Seksilelut kannattaa pitäää puhtaina aina ennen ja jälkeen seksileikkien. Useimmat seksilelut voidaan puhdistaa pienellä määrällä saippuaa tai ihan pelkällä lämpimällä vedellä. Se materiaali mistä seksiväline on valmistettu, vaikuttaa puhdistus tyyliin ja tekniikkaan. Kovasta materiaalista valmistetut sileäpintaiset seksilelut kestävät rajumpaakin puhdistamista. Silkinpehmeällä pinnalla varustetut pehmeät tuotteet vaativat hellempää käsittelyä. Ihoa jäljittelevät ja erityisen pehmeä pintaiset seksilelut puhdistetaan pelkällä vedellä sekä laimealla ja antibakteerisella puhdistusaineella.

Seksivälineet tulee puhdistaa pölystä aina ennen käyttöä kankaalla tai rätillä. Useimpien seksivälineiden vibraattoreiden moottorit eivät ole täysin vesitiiviitä, joten pestessä tulee huomioida, että vettä ei pääse moottorin sisälle. Ennen pesua myös kaikki laturit ja johdot tulee irrottaa seksivälineestä. Valikoimissamme on tarjolla useita erilaisia antibakteerisia puhdistus ja hoitoaineita seksileluille. Nämä ovat juuri seksileluille suunniteltu, ja pakkauksissa on käyttöohjeet, jotka kannattaa lukea tarkasti.

Mikäli seksivälineen pinta on erityisen pehmeä ja silkkinen, tai jos seksiväline on valmistettu ihoa jäljittelevästä keinoihosta, suosittelemme seksivälineen pinnan talkitsemista pesun ja kuivaamisen jälkeen. Tällä varmistetaan seksivälineen pitkäikäisyys ja toiminta varmuus myös jatkossa. Valikoimistamme on saatavilla juuri tähän tarkoitukseen sopivia talkkeja. Usein keinoihosta ja Real Feel Super Skin -tyyppisistä materiaaleista valmistettuihin seksivälineisiin tulee pieni talkkipurkki tuotepakkauksen mukana.