Seksiin & leluihin

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 56 yhteensä

Seksilelujen puhdistusaineet 

Oikeilla puhdistusaineilla pidät seksilelusi turvallisina, hyvässä kunnossa ja pitkäikäisinä. Sinä ja lelusi olette ansainneet vain parhaimmat puhdistusaineet. Seksivälineitä ja ja -leluja on tarjolla verkkokaupassamme suuret valikoimat. On erilaisia käyttötarkoituksia, muotoja ja materiaaleja. Erilaiset materiaalit tuovat haasteita seksilelujen säilytykseen ja huoltoon. Tarjoamme parhaimmat ja luotettavimmat puhdistus- ja hoitoaineet juuri sinun seksileluillesi.

Liukuvoiteet ja anaalinpuudutusaineet anaaliseksiin

Nykypäivänä anaaliseksi on tuiki tavallinen suomalainen harrastus miesten ja naisten välisessä seksissä. Peräaukko on erogeeninen alue ja sen koskettelu on seksuaalisesti kiihottava kokemus. Anaaliyhdynnässä suositellaan käytettäväksi runsaasti laadukasta, vahvaa ja hyvä liukuista liukuvoidetta. Lisäksi aloittelijoille suosittelemme käytettäväksi kauttamme saatavia anaaliaukon, eli peräaukon lievästi puuduttavia aineita. Hyvä ja kestävä liukaste on hyvin tärkeä tekijä onnistuneessa anaaliyhdynnässä. Muista että sulkijalihaksesi pitää olla rentona ennen kumppanisi työntymistä anusaukkoosi. Meiltä löydät kaikki tarvittavat tuotteet, tämän erinomaisen seksuaalisen seikkailun aloittamiseksi.

Voiteet esileikkiin ja erektion vahvistamiseen

Esileikkien helpottamiseksi, ja sen miellyttävämmäksi saaminen onnistuu helposti, esimerkiksi penikseen siveltävällä ja hierottavalla mansikan makuisella suuseksi geelillä. Erektiota taas voidaan vahvistaa erillaisilla voiteilla ja geeleillä. Tutustu valikoimiimme ja kokeile kotona.

Kiihottavat vartalosuklaat

Maailma on pullollaan aisteja herkistäviä hierontavoiteita ja -öljyjä. Viime aikoina suurta suosiota ovat nauttineet erilaiset vartalolle siveltävät suklaatahnat. Näillä kiihottavilla suklaisilla vartalomaaleilla lisäät tuntuvasti eroottista latausta. Ihon nuoleminen ja suklainen suuseksi saavat sinut värisemään jo pelkällä ajatuksen voimalla.