Ravintolisät

Sijainti
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

3 tuotetta

Täältä löydät ravintolisät jotka kohottavat mieskuntoa sekä lisäävät seksuaalista halukkuutta.

Apuja potenssi- ja erektiohäiriöihin ravintolisillä

Lääketiede tuntee monta tunnettua ainesosaa, joilla potenssia ja mieskuntoa voidaan parantaa. Meillä myytävät tuotteet sisältävät mm. näitä tunnettuja ainesosia:

Muira puama (Ptychopetalum olacoides eli potenssipuu) fyysisesti ja psyykkisesti piristävä sekä virkistävä. Toimii erinomaisena mielialan kohottajana, lisäten voimakkaasti myös seksuallista halukkuutta parantaen erektiohäiriöitä.

Guarana (Paullina cupana) on brasilian sademetsistä löytyvä tuote joka tunnetaan mm. energiajuomien piristävänä ainesosana. Guarana stimuloi aivojen toimintaa, mikä vaikuttaa aivojen aktiviteetin lisääntymisenä ja henkilön valppaustason kohenemisena. Tämä lisää henkilön assosiaatioiden lisääntymisenä saaden ajatukset kulkemaan nopeammin ja jouheammin. Guarana lisää seksuaalista halukkuutta sekä lisää mieskestävyyttä.

Sinkki on välttämätön ja todella tarpeellinen ainesosa ja hivenaine mieskunnon parantamisen kannalta. Tämän lisäksi sinkki parantaa ja normalisoi immuunijärjestelmän toimintaa ja kohottaa kuntoa sekä lisää yleistä hyvinvointia. Sinkki vastustaa tehokkaasti vanhenemismuutoksia ja parantaa sperman laatua. Lisäksi sinkki on tehokas antioksidantti. Yleisesti tiedetään, että sinkin vajaus on piilevää ja hyvin yleistä 40 vuotta täyttäneiden miesten keskuudessa. Kliiniset vaikutukset alkavat 50 ikävuoden jälkeen, jolloin miesten testosteronitasot laskevat nopeasti, mikä heikentää mieskuntoisuutta merkittävästi. Sinkkiä sisältävien tuotteidemme avulla testosteronipitoisuus nousee muutamassa kuukaudessa merkittävästi, nousten lähes samalle tasolle kuin nuorilla miehillä.

Seleeni tunnetaan erinomaisena antioksidanttina, joka torjuu vanhenemista, lisää kestävyyttä ja pitää kuntoa yllä. Myös seleeni parantaa sperman laatua merkittävästi.