Vesipohjaiset

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 85 yhteensä

Tietoa vesipohjaisista liukuvoiteista

Vesipohjaisissa liukuvoiteissa vesi on saatettu geelimäiseen olomuotoon. Tämä on saatu aikaan suurimolekyylisten apuaineiden ja seerumeiden avulla, kuten erilaiset sokerit tai selluloosa ovat. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat tunnetuin ja turvallisin lisäapu, kun lisää liukkautta tarvitaan. Huonona puolena on valmistuksessa käytetty vesi, joka haihtuu ilmaan hapen kanssa, joten aineen lisääminen on tuiki tarpeelllista käytön aikana. Vesipohjainen liukaste voi siis kuivua kesken kaiken.

Kenelle vesipohjainen liukuvoide sopii

Vesipohjaisiin liukuvoiteisiin on usein valittu ainesosat, jotka ovat mahdollisimman ihoystävällisiä ja sopivat kaikille, herkkäihoisia unohtamatta. Tärkeä kriteerin on myös että vesipohjaiset liukuvoiteet eivät sisällä alkoholia, silikonia, parabeeneja, glyseriiniä tai spermisidejä. Lisäksi niissä on alhainen pH -arvo, joten mahdollista hiivatulehdusriskiä ei myöskään ole. Lisäksi vesipohjaisten liukuvoiteiden paras ominaisuus on huolettomat, ja laajat mahdollisuudet erlaisten seksivälineiden käytön yhteydessä. 

Asiakkaamme kysyvät

Q: Milloin liukuvoidetta on hyvä käyttää?
A: Liukuvoiteesta on hyötyä naisille, joilla on kuivasta vaginasta johtuvia ongelmia. Lisäksi se soveltuu erinomaisesti naisille ja miehille jotka haluavat lisätä seksuaalista nautintoa. Liukuvoiteiden käyttö erillaisten seksivälineiden yhteydessä on suositeltavaa, jopa ehdotonta.

Q: Tarvitaanko liukuvoidetta anaaliyhdynnässä?
A: Ehdottomasti. Ilman sitä suoritus on pelkkää tuskaa. Kuivana kakkoseen on käsite, jota tulee välttää viimeiseen asti. Muista siis liukuvoiteen hankkiminen heti, kun mielessäsi on anaaliseksi kumppanisi kanssa.

Q: Onko liukuvoiteen käyttö välttämätöntä hieromasauvan kanssa?
A: Kyllä, se on enemmän kuin suositeltavaa, jotta et ärsyttäisi limakalvojasi. Lisäksi liukuvoide lisää kiihottumisesi tasoa vahvasti seksivälineiden käytön yhteydessä.

Lisää aiheesta