Silikonipohjaiset

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 25 yhteensä

Tietoa silikonipohjaisista liukuvoiteista

Silikonipohjainen liukuvoide valmistetaan juoksevasta silikonista. Silikoni on yleisnimitys useammasta synteettisesti valmistettujen kemikaalien, kemiallisesta yhdisteistä. Näillä yhdisteillä on öljyn kaltaisia liukastavia ominaisuuksia. Tuoteselosteissa mainitaan usein dimethicone, dimethicanol ja cyclomethicone, esimerkkinä käytetyistä kemikaaleista. Näitä samoja aineita käytetään hyvin laajasti myös muussa kosmetiikkateollisuudessa. Esimerkkeinä vaikka kynsi- ja hiustenhoitotuotteet. Silikoni pohjaisten liukkareiden hyvä puoli on se, että silikonipohjaista liukuvoidetta ei tarvitse lisätä kesken yhdynnän. Liukuvoide tulee kuitenkin pestä pois iholta välittömästi yhdynnän jälkeen.

Kenelle silikonipohjaiset liukuvoiteet käyvät

Silikonipohjaiset liukuvoiteet käyvät erinomaisesti todella ahkerassa ja pitkäkestoisessa yhdynnässä viihtyville pariskunnille. Silikonipohjaiset liukkarit kestävät pidempi kestoistakin jyystöä todella hyvin. Tärkeää on pitää mielessä ja parhaana nyrkkisääntönä sitä, että silikonista valmistettuja liukuvoiteita ei missään tapauksessa tule käyttää yhdessä silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa. Mikäli seksilelusi ovat valmistettu jellystä, kovamuovista, kimmoisista kumi- tai muovimateriaaleista, Pyrex -lasista tai metallista, emme suosittele silikonipohjaista liukuvoidetta. 

Asiakkaamme kysyvät

Q: Olemme mieheni kanssa yhdynnässä useita tunteja kerrallaan, niin onko silikonipohjainen liukkari paras valinta meille?
A: Ehdottomasti suosittelemme teille silikonipohjaista liukuvoidetta. Sitä ei tarvitse lisätä kesken yhdynnän, sen pitkäkestoisuuden johdosta. Miehenne voi keskittyä yhdyntään ilman ikäviä "varikko" pysähdyksiä, ja näin pitkäkestoinenkin nautinto on teille molemmille taattu.

Q: Onko silikonipohjainen liukuvoide parasta kylpyammeessa?
A: Mikäli haaveilet seksistä vedessä, kylpyammeessa tai uimaaltaassa on valintasi silikonipohjainen liukuvoide. Tuntuma vesipohjaisilla liukuvoiteilla saattaa olla, ympäröivästä kosteudesta huolimatta, ikävän kuivakka.

Q: Annan miehelleni usein ns. käsihoitoa, mikä liukuvoide on parasta?
A: Suosittelemme silikonipohjaisia liukuvoiteita. Vesipohjaiset liukuvoiteet eivät tähän sovi, koska ilma kuivattaa ne nopeasti ja liukkarin lisäämisen tarve on jatkuvaa.

Q: Harrastan itsetyydytystä lähes päivittän, minkä liukkarin valitsen tähän puuhaan?
A: Ehdottomasti suosittelemme silikonipohjaisia liukuvoiteita, niiden pitkäkestoisuuden takia. Penistäsi ympäröivä ilma, ei silikonipohjaista liukkaria kuivata, joten pitkäkestoisetkin masturbointisessiot ovat mahdollisia ilman ihovaurioita.

Lisää aiheesta