Öljypohjaiset

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

8 tuotetta

Tietoa öljypohjaisista liukuvoiteista

Ensimmäiseksi haluamme muistuttaa, että öljypohjaisia liukuvoiteita ei missään tapauksessa tule käyttää lateksista valmistettujen kondomien kanssa. Kaikki öljypohjaiset tuotteet saattavat haurastuttaa kondomia ja pilata suunnitellun ehkäisyn sukupuolitauteja, sekä ei toivottuja raskauksia vastaan. Silikonipohjaisten liukuvoiteiden tapaan, öljypohjaisen liukkarin syvin olemus on taata pitkäkestoinen nautinto, ilman varikkokäyntejä ja välitankkauksia. Monet öljypohjaiset liukuvoiteet sopivat erinomaisesti myös eroottiseen hierontaan ihan sellaisenaan. 

Öljypohjaiset liukuvoiteet luistavat

Tämä seikan on huomannut moni itsetyydytystä harrastava mies. Kovasti runkatessa öljypohjainen liukuvoide on kuulemma toimivin lisäliukkauden tuoja. Öljypohjaisia liukuvoiteita ja hierontaöljyjä ei tule käyttää seksilelujen kanssa, koska niissä käytetty öljy saattaa vahingoittaa tuotteen pintaa. Lisäksi öljypohjainen liukuvoide saattaa tahrata vaatteita ja esimerkiksi lakanoita helpommin, kuin silikoni- ja vesipohjaiset liukuvoiteet. 

Asiakkaamme kysyvät

Q: Tuleeko öljypohjaisista liukuvoitaista finnejä?
A: Tämän tyyppisestä ongelmasta emme ole kuulleet. Muistathan kuitenkin, että öljypohjaiset liukuvoiteet tulee pestä huolellisesti pois iholta. 

Q: Tuoko öljypohjainen liukuvoide luistoa myös anaaliyhdyntään?
A: Anaaliyhdynnässä ei suositella käytettäväksi mitään öljypohjaisia liukkareita. Syynä tähän on se, että peräaukko on hankala pestä sisäpuolelta.

Q: Käykö öljypohjainen liukkari myös hierontaöljystä?
A: Tähän öljyphjainen liukuvoide käy erinomaisesti. Öljypohjainen liukuvoide lämmittää ihoa mukavasti hieronnan aikana. Muistathan vain että et tahri lakanoita hieronnan aikana, ja liukuvoiteen kanssa pelatessasi.

Lisää aiheesta