Liukuvoiteet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 117 yhteensä

Vesipohjaiset liukuvoiteet

Valikoimastamme löydät takuulla oikean ja sinua miellyttävän vesipohjaisen liukuvoiteen. Kannattaa tutustua tuote kohtaisiin selitteisiin hyvin ennen tilaamista. Mallistossamme on maustettuja, parabeenittömiä ja orgaanisia vesipohjaisia liukuvoiteita. Vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat erinomaisesti myös silikonista valmistettujen seksilelujen kanssa.

Silikonipohjaiset liukuvoiteet 

Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat todella liukkaita ja pitkäikäisiä, eli lisäyksen tarve yhdynnän aikana on olematonta. Ne liukastavat ihoa kiihottavasti, saaden seksikokemukseenne uusia ulottuvuuksia. Silikonisilla liukuvoiteella seksi on paljon nautinnollisempaa ja miellyttävämpää. Silikonipohjaiset liukuvoiteet sopivat erityisesti masturbointiin, mutta myös hierontaan ja seksiin yleensäkin.

Öljypohjaiset liukuvoiteet

Öljypohjaiset liukuvoiteet tuovat lisää liukkautta yhdyntään, sekä kiihottavia elementtejä masturboinnin ja itsetyydytyksen ystäville. Muistathan kuitenkin välttää öljypohjaisia liukuvoiteita, mikäli yhdynnässä käytetään kondomia. Emme suosittele käytettäväksi myöskään seksilelujen kanssa, sillä tuotteessa oleva öljy saattaa vaurioittaa seksilelusi pintaa.

Lisää aiheesta