Hygienia & sheivaus

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 30 yhteensä

Hygieniasta huolen pitäminen on tärkeää

Intiimialueiden hygieniasta kannattaa pitää hyvää huolta. Valikoimistamme löytyvillä trimmereillä saat näppärästi rajattua häpykarvoituksesi kuntoon ammattilaistasoisin välinein. Valikoimistamme löytyvät mallit niin bikinirajojen tarkkaan rajaamisen kuin kulmakarva- ja kuviointisheivaiukseenkin. Intiimialueiden raikastamiseen on tarjolla myös erilaisia suihkeita. Näillä pidät paikat puhtaan raikkaina rankoissakin tilanteissa ja hetkissä. Pieni suihkautus intiimialueille ennen Tinder -treffejä takaa onnistuneen alun parisuhteelle. Ja muista, hyvän tuoksuista partneria kehutaan myös kavereillekin.

Rintojen kimmoisuutta voit parantaa siihen suunnitellulla voiteella, tai laittaa Fifty Shades of Grey Sensual kylpyöljyä kylpyammeeseesi tunnelmaa tuomaan. Meiltä löytyy kaikki tarvittava henkilökohtaisen hygienian hoitoon.

Historiatietoa tamponeista 

Naisten tamponien materiaaleina on kautta aikain esiintynyt mitä erikoisempia valmistusaineita. Muinaisessa Kreikassa ja antiikin roomassa tamponit valmistettiin villasta. Jeesuksen ajan egyptissä tamppoonit taas valmistettiin papyruksesta, joka lienee historian tunneilta kaikille tuttu materiaali. 1900-luvun alussa, ennen toista maailmansotaa yhdysvaltalainen tohtori Earle Haas keksi nykymallisen tamponin. Hän patentoi poistonarullisen ja asettimella varustetun tamponin jo vuonna 1931. 1950-luvulle tultaessa oli vallalla uskomus, että tamponin käyttö saa naiset kiihottumaan. Tamponit ovat valkaistuja joka saa niiden pinnan helmenhohtoiseksi. Keskimäärin nainen käyttää elämänsä aikana noin 16 800 kpl tamponeja.