Hyvinvointituotteet

Nimi
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

Tuotteet 1 - 18 tuotteista 60 yhteensä

Hierontaöljyt

Valikoimamme hierontaöljyillä tarjoat partnerillesi kiihottavan eroottisen hieronnan ja sänkypuuhiin uuden ulottuvuuden lämmitettävien, sekä tuoksuvien öljyjen avulla. Hierontaöljyjä ei ole suunniteltu liukuvoiteiksi, joten älä käytä niitä intiimialue hierontaan. Hierontaöljyt ovat täysin vaarattomia, mikäli niitä käytetään yksinomaan hierontatarkoitukseen. Tutustu pakkausten tuoteselostuksiin huolellisesti.

Hierontalaitteet

Hierontalaite valikoimamme käsittää niin vartalonhierontaan, kuin päänseudun hierontaankin suunniteltuja erikoishieromalaitteita. Myymme vain laadukkaita ja tutkitusti tehokkaita hieromalaitteita. Tutustu valikoimaamme ja hanki juuri sinulle sopiva hieromalaite jo tänään.

Sheivausgeelit, intiimialue trimmerit ja tamponit 

Intiimialueiden hoitoon on tarjolla laaja valikoima sheivaus geelejä, ja erilaisia trimmereitä bikinirajojen ajamiseen. Myös intiimialueiden tiukentamiseen ja rintojen kimmoisuutta parantavia voiteita ja geelejä tarjoamme nopeasti kotiin toimitettuna. Tamponeista valikoimamme käsittää Beppy ja Joy Division merkkiset naruttomat tamponit naisille.