Raskaustestit

Sijainti
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

1 tuotetta

Raskaustestin voi tehdä kotona

Kotona tehtävä raskaustesti on huomaamaton ja nopein tapa tarkistaa mahdollinen raskaus. Testin voi tehdä heti kuukautisten jäätyä pois, ja raskaus on havaittavissa noin 10 päivän kuluttua hedelmöittymisestä. Myymämme raskaustestit ovat saman tyyppisiä kuin neuvoloissakin käytettävät testit, ja niillä pystyy mittaamaan erittäin alhaisiakin hormonipitoisuuksia.

Raskaustesti on helppokäyttöinen

Lue pakkausten mukana tulevat käyttöohjeet huolellisesti, ja mikäli raskaustestejä ei tehdä ohjeiden mukaisesti, voi niiden tuloskin olla virheellinen. Raskaustestejä ei tule koskaan käyttää pakkaukseen merkityn viimeisen käyttöpäivän jälkeen. Voit olla huoleti ja varma, että kaikissa meidän kautta tilatuissa raskaustesteissä on riittävästi aikaa viimeiseen käyttöpäivään. 

Raskaustestin voit tehdä huomaamattomasti

Kaikki kauttamme tilatut raskaustestit toimitetaan yhtä nopeasti, huomaamattomasti ja eri lähettäjän nimellä, kuten kaikki muutkin myymämme intiimituotteet sekä seksivälineet.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Voinko luottaa raskaustestin tulokseen?
A: Pääsääntöisesti kyllä. Testi kertoo sinulle että oletko raskaana vai et. Raskaustestien varmuus on noin 99,9%

Q: Raskaustesti näytti negatiivista, vaikka olinkin raskaana ?
A: Todennäköisesti tehty raskaustesti otettiin liian varhain? Muutama päivä kuukautisten poisjäännin jälkeen antaa luotettavimman testituloksen.

Q: Olin viime yönä yhdynnässä, milloin voin tehdä raskaustestin?
A: Vaikka munasolusi olisikin hedelmöittynyt viime yönä, saat raskaustestissä tulokseksi negatiivisen. Voit aikaisintaan tehdä testin herkimmillä raskaustesteillä, noin neljä päivää ennen oletettua kuukautisten alkamispäivää.