Makukondomit

HÖH! Kategoriassa ei ole tuotteita

Makukondomin idea

Makukondomi on aivan samanlainen ja normaali kondomi kuin mauton peruskondomikin. Siihen on lisätty makuuutetta tunnelmaa tuomaan. Suuseksi harrastajille makukondomi on uusi vaihtoehto raikkaampaan seksiin. Makukondomia käytettäessä suuseksin antaminen voi olla antajalleen miellyttävämpää kuin mitä tavallista kondomia käytettäessä. Vaikka miehen hygienia olisikin kunnossa, saattaa aidon peniksen kitkerä maku olla joidenkin naisten mielestä vastenmielistä. Peniksen ja spermanmaku saa alkunsa mm. syödystä ruokavaliosta ja käytetyistä mausteista. Esimerkiksi monien maahanmuuttajataustaisten perinteiset ruokavaliotottumukset poikkeavat suomalaisten vastaavista. Tällöin makukondomi saattaa olla ratkaisu. Parempi antaa ja saada suuseksiä kondomin kanssa kuin olla kokonaan ilman. Makukondomin perusidea on siis antaa mahdollisuus ottaa suuseksistä kaikki irti ja antaa erinomaisen vaihtoehdon kumilta maistuvien kondomien tilalle.

Mitä makuvaihtoehtoja on tarjolla

Makuja on useita ja meiltä löydät ne kaikki. Esimerkiksi cola, mansikka, vadelma, tutti frutti, suklaa, appelsiini, jasmin, pina colada, omena, karpalo, kiiwi, mustikka, minttu, kirsikka ja mango. Kaiken aikaa meille tarjotaan uusia makuja ja uudistammekin valikoimaamme säännöllisin väliajoin. 

Miten valitsen oikean makuisen

Oikean maun löydät kokeilemalla. Meiltä löytyy yhdistelmäpakkauksia erimakuisista kondomeista. Yhdistelmäpakkauksilla pääset nopeasti ja helposti kokeilemaan eri makuja ja pääset näin valitsemaan suosikkisi makukondomien maailmasta.

Asiakkaamme kysyvät

Q: Onko makukondomi yhtä kestävä kuin tavallinenkin?
A: Kyllä. Makukondomi on ihan tavallinen kondomi, joka on käsitelty miellyttävän makuisella uutteella.

Q: Saako makukondomilla naiselta helpommin suihinotton kuin tavallisella kondomilla?
A: Uskomme niin. Monet naiset ovat raportoineet meille, miten heidän ensimmäiset suihinottokokemukset ovat tulleet juuri makukondomin avulla sen miellyttävän maun ansiosta.

Q: Pysyykö maku tallella anaaliyhdynnän jälkeen?
A: Kyllä maun pitäisi pysyä, mutta suosittelemme että suihinottoa ei harrastettaisi hygienia syistä. Ja muistakaa aina käyttää liukuvoidetta anaaliyhdynnässä, muuten kondomi saattaa revetä.