Isot kondomit

Sijainti
Aseta laskeva suunta

18 sivua kohden

7 tuotetta

Mistä isoja kondomeja

Meiltä löytyy iso valikoima XXL kokoisia kondomeja. Vaikka kondomi on valmistettu venyvästä materiaalista se voi silti olla liian pieni. Liian ahdistava kondomi saatta veltostuttaa penistä normaalikokoista kondomia käytettäessä. Mallistomme käsittää kondomit joita ei markettien ja apteekkien kondomivalikoimista löydy. Tutustu siis suurten kumien maailmaan.

Mitä eroa normaalikokoiseen kondomiin

Isojen aisojen kondomi on paljon väljemmällä mitoituksella tehty kuin normaalikokoiset. Näiden leveys on suurempi, joten tilavuutta on enemmän. Väljemmällä kondomilla on kivempi työstää kuin liian tiukalla joka puristaa penistäsi sen varresta lisäten riskiä totaaliseen lerpahdukseen. 

Missä vaiheessa siirryn XL-kokoisten kondomien käyttäjäksi

Normaalisti pippeli on ja pysyy aina saman kokoisena. Mikäli olet suurentanut sitä, tai normaalikokoiset kondomit ovat jostain syystä käyneet ahtaiksi, kannattaa kokeilla hieman isompaa kondomia. Varmista kuitenkin ettei liian iso kondomi luiskahda pois peniksesi päältä. Tällöin voit vähin äänin siirtyä takaisin normaalikokoisten kondomien käyttäjäksi. 

Asiakkaamme kysyvät

Q: Löytyykö isoja kondomeja apteekeista tai tavarataloista?
A: Ei löydy. Heidän valikoimistaan löytyy ainostaan normaalikokoisia kondomeja. Tilaamalla isokokoiset kondomisi meiltä, saat ne jo huomiseksi perille.

Q: MInulla on lyhyt mutta paksu pippeli, minkä valitsen?
A: Suosittelemme että mittaatte kalunne huolella. Mikäli mittaustulos edellyttää XL-kokoista kondomia, pituus ei ole ongelma sillä ylimääräisen pituuden voi jättää peniksen tyveen rullalle. 

Q: Epäilen että olen allerginen lateksille?
A: Ei hätää. Jos lateksikondomin käyttäjän tai hänen partnerinsa iho ärtyy, tai paikat alkavat turvota tai kutista, voi kyseessä olla allerginen reaktio. Lateksiallergikoille meiltä löytyy muista materialeista tehtyjä kondomeja.